Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: RAM01

Villa Met 4 Slaapkamers Te Koop

Lorca, Murcia, Costa Calida, Spain

€ 179,900 + BTW


430 m2
4 Slaapkamers 3 Badkamer BuiltArea Vrijstaande Villa

Property Description

VRIJSTAANDE woning met 4 slaapkamers en 3 badkamers. Gelegen op een perceel van 430m2. AIRCONDITIONING. Volledig ingerichte keuken. Ruime woonkamer. Grote GARAGE momenteel in gebruik als salon met open haard. SOLARIUM op het dak met uitzicht. Grote buitenruimte met veel mogelijkheden.

Een 4 slaapkamers, 3 badkamers (1 en-suite) LANDELIJKE woning gelegen op een perceel van 430m2 met airconditioning. Deze woning van 220 m2 zou een heerlijk familiehuis zijn met zijn grote keuken en ruime woonkamer, en veel buitenruimte.

Toegang tot het pand is via een brede trap die leidt naar een grote veranda. In het huis zijn de kamers allemaal van een zeer goede grootte. De brede woonkamer is licht en luchtig en in deze kamer is airconditioning geïnstalleerd. De kamer is groot genoeg om ook een grote eetkamer te huisvesten. De keuken is ook zeer ruim met voldoende opbergruimte door zowel de basis- als de bovenkasten, alle witgoed is inbegrepen en er is een tafel en stoelen voor het hele gezin om samen als gezin te ontbijten. In de hoek is een grote stenen open haard. Vanuit de keuken is er toegang tot een buiten wasruimte met een overdekt dak.

Er is ook een berging en een zeer grote garage van 35m2 die is omgebouwd tot een tweede woonkamer, een kleine keuken en een badkamer. Dit zou een geweldige bijlage zijn om onafhankelijkheid te geven aan een familielid.

Alle vier de slaapkamers zijn zeer ruim en zijn allemaal gemeubileerd. De hoofdslaapkamer is de grootste van de slaapkamers, zeer ruim, en heeft een eigen en-suite badkamer. De familiebadkamer is ook zeer ruim met een ligbad. Er is een solarium op het dak met uitzicht op de omgeving.

Het pand ligt in het midden van het perceel, waardoor u de buitenruimte kunt gebruiken zoals u dat wilt. Er is een groot gebied waar een zwembad zou kunnen worden geïnstalleerd, een jacuzzi en een barbecue, enz. Zoals u kunt zien, zijn er veel mogelijkheden.

Deze eigenschap geeft u de mogelijkheid om een ​​geweldig goedkoop huis te verwerven om te genieten van de zon en het strand. Door de ligging is er de mogelijkheid om het pand wellicht ook als landelijke B&B te promoten. De locatie is geweldig voor het verkennen van dorpen, steden en natuurlijk de kust.

Ramonete is een van de twee kustgebieden van de gemeente Lorca in de regio Murcia, Spanje. Het heeft buitengewone stranden zoals Puntas de Calnegre en prachtige baaien in het beschermde gebied van Cabo Cope en Punta de Calnegre. De baai van Mazarrón is ook de ideale setting voor actief toerisme voor watersporten, met veel mogelijkheden zoals zeilen, sportvissen of duiken.

Quick Summary

Price € 179,900 + BTW
Property Size 430 m2
Bedrooms 4
Bathrooms 3
Property Id RAM01
Built Area
Status Te Koop
Property Vrijstaande Villa

Features

  • Climatisation
  • Vues sur la montagne
  • Distance à pied des commodités
  • Entièrement meublé
  • Solarium
  • Terrasse Ouverte
  • Pièce de stockage
  • En Suite
  • Garage
  • Cheminée

Energy Efficiency Rating

image

PROPERTY MAP

FEATURED PROPERTIES

We have Properties in these Areas View a list of Featured Properties.