Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: ALE08

Moderne finca met 5 slaapkamers te koop

Aledo, Murcia, Spain, 30859

 €449,000 + Belasting


5250 m2
5 Slaapkamers 3 Badkamer 262 BuiltArea Finca

Omschrijving Eigendom

Landgoed. 5250m2 perceel. Prachtig uitzicht op de bergen. Privé ZWEMBAD van 8x4m2. Zonnepanelen. Alarmsysteem. ONDERBOUW met grote GARAGE, opslagruimten. SPORTSCHOOL.

Dit prachtige huis staat op een perceel van 5200 vierkante meter, gelegen in het regionale park Sierra Espuña en heeft een prachtig uitzicht op de bergen en het middeleeuwse stadje Aledo. Het pand beschikt over een privézwembad van 8x4m2, grote garage, onderbouw, drie grote terrassen en een grote fitnessruimte, om maar een paar van de fantastische kenmerken van dit huis te noemen.

Op de begane grond bevindt zich een grote entreehal met doorgang naar de keuken en aparte wasruimte. Er is toegang tot de salon/eetkamer en een aparte doorgang naar de badkamer en twee slaapkamers. Vanuit de keuken zijn er dubbele deuren naar het terras. Er is een oprit vanaf de voorkant van het huis naar de keukeningang, zodat u gemakkelijk rolstoeltoegankelijk bent. Vanuit de entreehal is er een trap naar de kelder en naar de bovenste verdieping. Het hele huis is geheel betegeld met dezelfde vloertegel, een lichtgekleurd gesimuleerd houteffect. De keuken is modern met marmeren werkbladen en een ontbijtbar en witte of grijze kastdeuren met verzonken handgrepen. Ook de wanden van de keuken zijn van vloer tot plafond betegeld. Er is een deur naar de zit-/eetkamer en beide kamers hebben grote ramen. — Alle ramen hebben externe luiken voor de veiligheid.

Ook op de begane grond bevindt zich de hoofdslaapkamer met en-suite badkamer en nog een van de vijf slaapkamers met daarnaast een badkamer.

Op de bovenste verdieping bevinden zich nog eens drie slaapkamers en een badkamer. De grootste slaapkamer qua vloeroppervlak bevindt zich op de bovenste verdieping en heeft dubbele ramen die uitkijken over het omliggende platteland. Vier van de slaapkamers zijn voorzien van kasten en de vijfde, de grootste, is op de plattegrond aangegeven als kantoor, maar leent zich uitstekend als slaapkamer.

Er is een waterontharder aanwezig bij de accommodatie. De gehele woning wordt gekoeld of verwarmd door twee luchtwarmtepompen, één voor elke verdieping, op het middenterras van de woning. Op de begane grond van het pand bevindt zich een garage, gescheiden van de woning, waarvan een deel een werkplaats is.

De kelder heeft een onderbouwgarage die groot genoeg is voor vier auto's en toegankelijk is via een elektrische liftdeur. Er is ook een grote fitnessruimte, twee opslagruimtes en de zwembadpompkamer. Er zijn drie terrassen, waarvan twee toegankelijk vanuit het huis en nog een groot gebied rondom het zwembad. Het pand is volledig omsloten door een bakstenen muur met daarop een metalen "peep proof" hekwerk. Een deel van de oppervlakte van het perceel ligt buiten de tuinmuur en is groot genoeg voor een grote zonnepaneleninstallatie of voor druiven, aangezien het perceel omgeven is door een wijngaard. Er is een zeer groot terras aan de achterkant van het huis, waar zich ook het zwembad bevindt. De tuinen bevatten veel volwassen bomen en struiken die enkele jaren voordat het huis in 2020 werd voltooid, zijn geplant. Er is een irrigatiesysteem dat gebruik maakt van landbouwwater dat verkrijgbaar is bij een lokale coöperatie en dit levert automatisch water via een netwerk van irrigatieleidingen. Dit is een aparte levering voor huishoudelijk drinkwater.

Er is een RVS trap naar het terras op het dak waar ook een RVS hekwerk omheen staat. Dit biedt een prachtig uitzicht op het omliggende landschap van de Sierra Espuña. Op het dak van de garage bevindt zich een zonnepaneelarray van 9,9 kilowatt, gericht op het zuiden en hellend naar de zon. Dit levert voldoende stroom op om de airconditioning op beide verdiepingen te laten werken. Er is nog stroom over die wordt teruggeleverd aan het elektriciteitsnet en waarmee een tegoed wordt opgebouwd. Met batterijen zou het mogelijk zijn om een groot deel van het jaar volledig onafhankelijk te zijn van het elektriciteitsnet. De zonnepanelen creëren een feed-in-tariefkrediet dat kan worden opgebouwd en later in de winter kan worden gebruikt als de zonneschijn afneemt.

Dit prachtige pand moet bekeken worden om te kunnen waarderen wat het te bieden heeft. Een modern huis gelegen in het prachtige landschap van de Sierra Espuña.

Snelle Opsomming

Prijs  €449,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 5250 m2
Slaapkamers 5
Badkamers 3
ID eigendom ALE08
Gebouwde oppervlakte 262
Toestand Te Koop
Eigendom Finca

KENMERKEN

 •  Zwembad beschikbaar
 •  Parkeergelegenheid beschikbaar
 •  Internet beschikbaar
 •  Tuin beschikbaar
 •  Airconditioning beschikbaar
 •  Verwarming beschikbaar
 •  Terras beschikbaar
 •  Kitchen Equipped
 •  SecuritUitgeruste keukeni>
 •  Solarium beschikbaar
 •  Garage Available
 •  Onderbouw beschikbaar
 •  Eigen badkamer beschikbaar

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.