Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: BOL59

Chalet met 6 slaapkamers te koop

Bolnuevo, Murcia, Spain, 30877

€680,000  €590,000 + Belasting


663 m2
6 Slaapkamers 4 Badkamer 250 BuiltArea Vrijstaande Villa

Omschrijving Eigendom

Luxe half vrijstaande villa's. PANORAMISCH UITZICHT OP ZEE in Bolnuevo. Perceelgrootte 663m2. 2 volledig uitgeruste keukens. 2 woonkamers met terrassen. 6 slaapkamers. 4 badkamers. 2 zwembaden. GASTEN APPARTEMENT.

Twee luxe HALFVRIJSTAANDE villa's met aparte ingangen in Bolnuevo. Beide woningen zijn voorzien van volledig ingerichte keukens. Volledig ingericht met A / C in alle kamers, centrale verwarming in alle kamers, UITZICHT OP ZEE vanuit alle kamers. Er is voldoende parkeergelegenheid op het perceel. 6 slaapkamers, 4 badkamers, twee privézwembaden, twee keukens, twee woonkamers met terrassen, een gastenappartement en bergingen.

De indeling van beide woningen is zeer vergelijkbaar. Zodra we het perceel betreden, hebben we toegang tot beide woningen met onafhankelijke toegang. Beide villa's hebben zeer ruime en lichte volledig uitgeruste keukens. De twee lounges zijn elk ongeveer 25m2, zeer ruim en licht met uitzicht op zee en toegang tot hun eigen terrassen. De ene accommodatie heeft 2 badkamers met hydromassagedouches en de andere heeft 2 badkamers met hydromassagebaden.

De indeling van de begane grond van beide woningen geeft elk drie zeer ruime en lichte slaapkamers. We benadrukken de hoofdslaapkamers die zijn voorzien van grote kleedkamers. Er zijn in totaal zes slaapkamers tussen beide woningen.

De indeling van het souterrain in beide villa's: Een van de woningen heeft een gastenappartement met een slaapkamer, een ander souterrain, een badkamer en woonkamer. Er is ook een berging. Deze communiceert met uw zwembad. In het andere pand hebben we opslagruimtes.

ZWEMBAD: Elke villa heeft een eigen zwembad met INDRUKWEKKEND UITZICHT OP ZEE. Een van de zwembaden heeft een veranda met een buitenkeuken met barbecue, zodat we kunnen genieten van het buitenleven. Het zwembadgedeelte van het andere pand heeft toegang tot het gastenappartement met een keuken en een toilet. Dit is ook heel praktisch.

De eigenaar verhuurt de woningen momenteel in de zomermaanden juli en augustus en ontvangt in totaal EUR 12.000. Zoals u kunt zien, biedt dit u de mogelijkheid van een geweldige huurinvestering.

De stranden van Mazarrón zijn gecertificeerd met de Q voor kwaliteit voor de volgende stranden; Bahia-strand, Bolnuevo-strand, Castellar-strand, Nares-strand en Rihuete-strand ...

Snelle Opsomming

Prijs €680,000  €590,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 663 m2
Slaapkamers 6
Badkamers 4
ID eigendom BOL59
Gebouwde oppervlakte 250
Toestand Te Koop
Eigendom Vrijstaande Villa

KENMERKEN

  •  Zwembad beschikbaar
  •  Gemeubileerde woning
  •  Airconditioning beschikbaar
  •  Terras beschikbaar
  •  Brandmelders

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences