Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: LCAN03

6 slaapkamer vrijstaand te koop

Los Canovas, Murcia, Spain, 30875

 €119,900 + Belasting


300 m2
6 Slaapkamers 4 Badkamer 0 BuiltArea Vrijstaande Villa

Omschrijving Eigendom

Woning in een typisch Spaans dorp. 6 slaapkamers en 4 badkamers. AIRCONDITIONING. Houtkachel. OPRIT. Achtertuin. TERRAS aan de voorzijde. binnenPATIO/BIJKOMENDE ruimte. Fantastische kans om een groot familiehuis te creëren. Gelegen in Los Canovas, een traditioneel Spaans dorp.

Een typisch Spaans dorpshuis met zes slaapkamers en vier badkamers, verdeeld over twee verdiepingen. De eerste verdieping moet worden gerenoveerd en als je wilt, kun je hier een aparte woning van maken door een buitentrap toe te voegen. Deze woning geeft je alle ruimte om creatief te zijn.

De woning staat op een perceel van 300 m2, heeft een betegelde oprit aan de voorzijde en talrijke fruitbomen. Een overdekt terras loopt langs de voorkant van het huis.

De benedenverdieping bestaat uit een ruime woon-en eetkamer met een houtkachel, een grote onafhankelijke volledig ingerichte keuken, evenals een andere zeer grote kamer die momenteel wordt gebruikt als zomerkeuken en opslagruimte. Vanaf hier kunt u naar de tuin die momenteel worden gebruikt als kippenhok. Dit zou een mooie patio en tuin kunnen worden. Of een extra opslagruimte. Vanuit de keuken is er een binnenpatio die momenteel gebruikt wordt als een bijkeuken.

Ook op de benedenverdieping zijn er drie van de zes slaapkamers en twee badkamers, waarvan een en-suite aan de master bedroom. Vanaf de binnenpatio leidt een trap naar de eerste verdieping, die gedeeltelijk is voltooid. Er zijn nog eens drie slaapkamers en twee badkamers met terrassen aan de voor- en achterzijde van hieruit heeft u een schitterend uitzicht over het dorp en het omringende platteland en over de nabijgelegen bergketen van de Sierra de Carrascoy. Om deze verdieping bewoonbaar te maken moeten de muren afgewerkt en geschilderd worden, de kamers gemeubileerd worden enz. Door het toevoegen van een trap vanaf de buitenkant van het pand, zou u uw tweede onafhankelijke woning op deze verdieping kunnen creëren. Of u kunt de kamers afwerken om een groot familiehuis te creëren.

Los Cánovas is een typisch Spaans dorp met een plaatselijke school, apotheek en winkel. Het ligt op slechts vijf minuten van de belangrijkste snelwegen en op slechts twintig minuten van de internationale luchthaven van Murcia. Fuente Alamo, een grote Spaanse stad met alle lokale voorzieningen, ligt op ongeveer twintig minuten rijden. Binnen ongeveer een half uur rijden bereikt u tal van stranden en een paar golfbanen.

De baai van Mazarrón is ook het ideale scenario voor actief toerisme gericht op watersporten zoals zeilen, sportvissen of diepzeeduiken.

Mazarrón is een van de traditionele zon- en strandbestemmingen van de regio Murcia met meer dan 35 km kustlijn, waarvan een groot deel ongerept is. Talrijke stranden van de baai van Mazarrón zijn bekroond met de Blauwe Vlag.

Snelle Opsomming

Prijs  €119,900 + Belasting
Oppervlakte eigendom 300 m2
Slaapkamers 6
Badkamers 4
ID eigendom LCAN03
Gebouwde oppervlakte 0
Toestand Te Koop
Eigendom Vrijstaande Villa

KENMERKEN

  •  Parkeergelegenheid beschikbaar
  •  Airconditioning beschikbaar
  •  Terras beschikbaar
  •  Brandmelders

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.