Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: NED487

3 Slaapkamer Vrijstaand Te Koop

Mazarrón, Murcia, Spain, 30875

€179,995  €174,995 + Belasting


727 m2
3 Slaapkamers 3 Badkamer BuiltArea Vrijstaande Villa

Omschrijving Eigendom

Vrijstaande villa met 3 SLAAPKAMERS & 3 BADKAMERS met ruimte voor een ZWEMBAD. Groot DAKTERRAS met een prachtig uitzicht. OPRIT. Open terras. AIRCONDITIONING. Gesloten buitentrap. Uitzicht op de bergen. Groot HOEKPERCEEL.

Een goed gelegen villa in Neptuno stijl met veel ruimte voor een privé zwembad, op een groot hoekperceel.

 

Het open terras vooraan kijkt uit op het grote perceel. Sommige mensen kiezen ervoor dit terras te sluiten met schuiframen om zo een serre te creëren waarvan het hele jaar door kan worden genoten. De voordeur opent op de ruime woonkamer die een open haard en een plafondventilator heeft. Achter de deur is er een ingebouwde kast ideaal als vestiaire. De woonkamer is verbouwd naar een grote open leefruimte die flexible ingedeeld kan worden.

 

Een boog leidt naar de volledig ingerichte keuken die voorzien is van alle keukentoestellen. Er zijn veel opbergkasten en er is een groot aanrecht. De keuken en woonkamer zijn een open en lichte ruimte om gezellig samen te zijn met familie en vrienden maar ook om rustig te ontspannen.

 

Een andere boog vanuit de woonkamer geven toegang tot de slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een tweepersoonsbed, ingebouwde kasten en een ensuite badkamer. Een tweede slaapkamer heeft eveneens ingebouwde kasten. De familiebadkamer heeft een douche. Beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en plafondventilatoren.

 

Een gesloten buitentrap achter de keuken leidt naar de bovenverdieping. De derde slaapkamer is ruim, heeft een plafondventilator en is voorzien van ingebouwde kasten en een ensuite badkamer. Het kan het perfecte gastenverblijf zijn. Schuifdeuren openen op het grote dakterras dat voorzien is van een zonnescherm en vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de bergen. Er is eveneens een extra opbergkast ingebouwd.  

 

De villa staat op een groot terrein van 727 m2 en heeft verhoogde tuinmuren voor extra privacy. Er is een grote oprit met een schuifpoort en een voetgangersingang. Er is veel buitenruimte om een tuin op eigen maat van te maken. Het is een blanco ruimte die op u wacht om er uw stempel op te drukken. Een heerlijke plek om van de Spaanse zon te genieten. Onder de buitentrap is er ruimte om opbergkasten te maken, ideaal voor het opbergen van uw kussens en strandspullen.

 

De woning is gelegen op Camposol dat profiteert van twee commerciële centra. Camposol ligt op 15 minuten rijden van het strand. De internationale luchthaven van Murcia ligt op minder dan 30 minuten rijden en de luchthaven van Alicante ligt op slechts 1 uur rijden.

Snelle Opsomming

Prijs €179,995  €174,995 + Belasting
Oppervlakte eigendom 727 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 3
ID eigendom NED487
Gebouwde oppervlakte
Toestand Te Koop
Eigendom Vrijstaande Villa

KENMERKEN

  •  Parkeergelegenheid beschikbaar
  •  Airconditioning beschikbaar
  •  Terras beschikbaar
  •  Brandmelders

Floor Plans

image

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.