Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: FOB303

Camposol - Vrijstaande Woning

Camposol, Mazarrón, Murcia, Spain, 30875

€129,995  €120,000 + Belasting


350 m2
2 Slaapkamers 1 Badkamer 60 BuiltArea Vrijstaande Villa

Omschrijving Eigendom

VRIJSTAANDE VILLA. 2 Slaapkamer en 1 Badkamer. SERRE. Terras achteraan. Bovengronds ZWEMBAD. Groot dakterras met prachtig uitzicht op de bergen. Onderbouw. Volledig gemeubileerd.

Villa in Fortuna Deluxe stijl met een serre vooraan en een groot terras achteraan. Het huis profiteert van centrale verwarming op olie.

 

Een trap leidt naar het overdekte terras. De serre is de ideale plaats om te ontspannen van de mediterrane levensstijl. De voordeur opent op de ruime woonkamer en verder eetkamer. Een boog leidt naar de volledig ingerichte keuken, voorzien van een kookplaat op gas en een electrische oven, met voldoende opbergkasten en een groo aanrecht. De keukendeur opent op de bijkeuken en verder een achterdeur naar het terras.  

 

Een boog vanuit de woonkamer geeft toegang tot de slaapkamers. Beide slaapkamers hebben een tweepersoonsbed en ingebouwde kasten. De hoofdslaapkamer heeft eveneens airconditioning en een plafondventilator geïnstalleerd. De familiebadkamer heeft een douchecabine.

 

De voortuin is bedekt met siergrind en met planten en struiken beplant. Er is een oprit voor maximum 4 auto´s maar het zou ook een uitgelezen plaats zijn voor een zwembad. Een buitentrap leidt naar het grote dakterras vanwaar een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. Achteraan is er een groot terras om buiten te eten of om te genieten van de mediterrane levensstijl. In de zijtuin staat er een bovengronds zwembad. De rest van de tuin in aangelegd met grind en beplant met verschillende fruitbomen. Er is een onderbouw die dient voor stockage.

Snelle Opsomming

Prijs €129,995  €120,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 350 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1
ID eigendom FOB303
Gebouwde oppervlakte 60
Toestand Te Koop
Eigendom Vrijstaande Villa

KENMERKEN

  •  Zwembad beschikbaar
  •  Gemeubileerde woning
  •  Verwarming beschikbaar
  •  Terras beschikbaar

Floor Plans

image

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences