Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: PDM134

Puerto de Mazarrón - Rijtjeshuis

Puerto de Mazarrón, Murcia, Spain,

€ 125,000 + BTW


88 m2
3 Slaapkamers 2 Badkamer 82 BuiltArea Herenhuis

Omschrijving Eigendom

Rijtjeshuis. 3 slaapkamers en2 badkamers. GESLOTEN COMPLEX. Gemeenschappelijk ZWEMBAD. Parking. Op loopafstand van de lokale voorzieningen en het strand. AIR CONDITIONING. Perceel van 88m2 perceel met 82m2 gebouwd.

Rijtjeshuis op 2 verdiepingen met 3 slaapkamers  gelegen in een gesloten complex met gemeenschappelijke tuin en zwembad. Deze woning wordt volledig gemeubileerd verkocht.

 

Het huis heeft 2 terrassen, één vooraan en één aan de achterzijde. Het terras vooraan kan ook gebruikt worden als parkeerplaats dankzij de dubbele toegangspoort. De voordeur opent op de woonkamer met eetkamer die voorzien is van een openhaard en een plafondventilator. Er is een apart toilet. De keuken is voorzien van alle keukentoestellen, heeft voldoende opbergkasten en een groot aanrecht en heeft een plafondventilator. De achterdeur opent op het terras. Een deel van het terras werd gesloten om zo een bijkeuken te creëren.

 

Een trap vanuit de woonkamer leidt naar de bovenverdieping met de 3 slaapkamers en de familiebadkamer. De hoofdslaapkamer heeft ingebouwde kasten, airconditioning en toegang tot het balkon. De tweede slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, inbouwkasten en airconditioning. De derde slaapkamer heeft momenteel een stapelbed en de toegang tot een klein balkon met uitzicht op het zwembad. De familiebadkamer heeft een moderne inloopdouche.

 

Deze woning kan een ideale permanente woning zijn, of een vakantiehuis. Een bezichtiging wordt sterk aanbevolen om de binnen- en buitenruimte ten volle te waarderen!

 

Dit is een geweldige kans om een woning aan zee te kopen om te genieten van de zon en de prachtige stranden. Deze woning is eveneens een geweldige huurwoning, dankzij de ligging.

 

De baai van Mazarrón is ook de ideale omgeving voor actief toerisme.

Snelle Opsomming

Prijs € 125,000 + BTW
Oppervlakte eigendom 88 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 2
ID eigendom PDM134
Gebouwde oppervlakte 82
Toestand Te Koop
Eigendom Herenhuis

KENMERKEN

  •  Zwembad beschikbaar
  •  Parkeergelegenheid beschikbaar
  •  Gemeubileerde woning
  •  Airconditioning beschikbaar
  •  Terras beschikbaar
  •  Strand in de buurt
  •  Brandmelders

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.