Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: LosUrrutias01

Villa (4 Appartementen) - Los Urrutias

Los Urrutias, Murcia, Spain, 30368

€ 379,995 + BTW


700 m2
11 Slaapkamers 6 Badkamer 0 BuiltArea Chalet

Omschrijving Eigendom

Moderne VILLA onderverdeeld in 4 APPARTEMENTEN. Aan de kust. Perceel van 700m2. Appartementen met elk een INDIVIDUELE INGANG. Airconditioning.

Als u op zoek bent naar een uniek pand en een investering op hetzelfde moment, zoek dan niet verder!  Dit kan de IDEALE woning voor u zijn!

 

PRACHTIGE VILLA gelegen aan de kust op een perceel van 700m2, smaakvol onderverdeeld in 4 appartementen die elk hun eigen ingang hebben en die voorzien zijn van airconditioning. Het appartement op de bovenverdieping heeft zeezicht. In total zijn er 11 slaapkamers en 6 badkamers, verdeeld over de 4 appartementen. Alle appartementen kunnen gebruik maken van het zwembad, het dakterras, de barbecue en de grote berging. Er is een grote tuin met aangelegd met bomen en planten. Het huis is gelegen op enkele minuten van het strand, restaurants, recreatiegebied en een supermarkt.

 

Deze woning wordt momenteel gebruikt als verhuurwoning en is dus een uitstekende investering. Het huis kan deels uw eigen woonst zijn gecombineerd met verhuurappartementen of u kan er een prachtige familiewoning van maken.

 

Momenteel is het huis als volgt onderverdeeld:

 

Appartement nº1: Dit appartement op de begane grond bestaat uit twee slaapkamers en een badkamer. De keuken is volledig ingericht. Het appartement is voorzien van airconditioning.

 

Appartement nr. 2: Dit appartement is gelegen op de benedenverdieping, bestaat uit twee slaapkamers, een badkamer en een volledig ingerichte keuken. Het appartement is voorzien van airconditioning.

 

Appartement nº3: Dit appartement is ook gelegen op de begane grond en bestaat uit drie slaapkamers, twee badkamers en een volledig ingerichte keuken. Dit appartement is voorzien van airconditioning.

 

Appartement nº4: Dit appartement is gelegen op de bovenverdieping en bestaat uit vier slaapkamers en twee badkamers. De keuken is volledig ingericht. Vanuit dit bovenste appartement is er een adembenemend uitzicht op zee. Er is een groot dakterras.

 

Alle appartementen hebben directe toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes, de barbecue, het zwembad, de tuin en het dakterras.

 

Dit is de perfecte gelegenheid om uw eigen bedrijf te hebben met een hoge winst! De huurprijs in deze regio is tijdens het hoogseizoen meestal rond de 600€ per week.

 

LOS URRUTIAS ligt aan de westelijke oever van de MAR MENOR, een paar kilometer ten zuiden van Los Alcazares en San Javier en ongeveer twintig minuten met de auto van de stad Cartagena.

 

Dit is zonder twijfel een mogelijkheid om een prachtig huis om van de zon, de zee en het strand te genieten, of als INVESTERING aangezien de kustlijn een hoog verhuurpotentieel heeft.

 

Bezichtiging wordt ten zeerste aanbevolen om de accommodatie, de gemeenschappelijke buitenruimte en het verhuurpotentieel ten volle te waarderen !!!

Snelle Opsomming

Prijs € 379,995 + BTW
Oppervlakte eigendom 700 m2
Slaapkamers 11
Badkamers 6
ID eigendom LosUrrutias01
Gebouwde oppervlakte 0
Toestand Te Koop
Eigendom Chalet

KENMERKEN

  •  Zwembad beschikbaar
  •  Gemeubileerde woning
  •  Airconditioning beschikbaar
  •  Terras beschikbaar
  •  Strand in de buurt
  •  Zeezicht

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.