Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: PDM144

Vrijstaande villa met 7 slaapkamers te koop

Puerto de Mazarrón, Murcia, Spain, 30860

 €349,900 + Belasting


350 m2
7 Slaapkamers 4 Badkamer 150 BuiltArea Vrijstaande Villa

Omschrijving Eigendom

VRIJSTAANDE VILLA. 7 slaapkamers. 4 badkamers. Ruimte voor een ZWEMBAD. Volledig gemeubileerd. Grote terrassen. Log brander. BBQ gebied. Dichtbij het strand.

Twee eigenschappen in één. Beide hebben aparte ingangen en bevinden zich op een HOEKperceel van 350 m2 met ingangen aan weerszijden. Deze woning is op 2 niveaus en heeft een open haard, 7 slaapkamers, 3 badkamers, een toilet, volledig ingerichte keuken, barbecue, VOLLEDIG GEMEUBILEERD en slechts een paar minuten van de stranden van Bahía en Nares. Gelegen in een rustige omgeving.

De woning op de bovenste verdieping, die toegankelijk is via een buitentrap, is 146m2 waar we 3 ruime en lichte slaapkamers hebben, waarvan twee dubbele met ingebouwde kasten en 2 complete badkamers. De zeer ruime woonkamer heeft een open haard en een groot terras van 65m2 met een houten dak dat het een zeer mediterraan tintje geeft. In deze ruimte kunnen we genieten van zomerse middagen. Verderop op dezelfde verdieping hebben we de volledig ingerichte keuken met nog een terras van 20m2 waardoor we ook kunnen genieten van het mediterrane klimaat.

Op de begane grond is 150m2 en we hebben terrassen met plafondventilatoren en tuinmeubelen. Er zijn ook 4 ruime en lichte slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer. Een volledig ingerichte keuken heeft toegang tot een buitenterras waar we de barbecue hebben, evenals een pergola die de tuinmeubelen bedekt. De woonkamer is ook ruim met dubbele openslaande deuren naar het grote terras. De tuin is in goede staat met diverse terrassen en kunstgras. De barbecueplek is erg handig voor die weekenden. Er is een berging waar de watertanks van 1000 liter staan, een toilet met douche, heel praktisch voor als je terugkomt van het strand, een ruimte om het hout op te slaan voor de open haard en een fonteinfunctie die een vleugje koelte geeft .

Deze accommodatie onderscheidt zich door zijn perfecte locatie, want het is in een van de beste gebieden en op een paar minuten lopen van de stranden van Bahía en Nares.

De stranden van Mazarrón zijn gecertificeerd met de Q voor kwaliteit voor de volgende stranden; Bahía-strand, Bolnuevo-strand, Castellar-strand, Nares-strand en Rihuete-strand.

Mazarrón is een van de traditionele zon- en strandbestemmingen in de regio Murcia, met meer dan 35 km kustlijn, waarvan een groot deel ongerepte kustlijn. Talloze stranden in de baai van Mazarrón zijn bekroond met de Blauwe Vlag dankzij de kwaliteit van het bad en de diensten.

Snelle Opsomming

Prijs  €349,900 + Belasting
Oppervlakte eigendom 350 m2
Slaapkamers 7
Badkamers 4
ID eigendom PDM144
Gebouwde oppervlakte 150
Toestand Te Koop
Eigendom Vrijstaande Villa

KENMERKEN

  •  Internet beschikbaar
  •  Tuin beschikbaar
  •  Eigenschapsklasse duplex
  •  Gemeubileerde woning
  •  Terras beschikbaar
  •  Strand in de buurt
  •  Kitchen Equipped

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences