Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: TOT10

Villa met 8 slaapkamers

Totana, Murcia, Spain, 30850

€420,000  €349,950 + Belasting


20810 m2
8 Slaapkamers 4 Badkamer 304 BuiltArea Vrijstaande Villa

Omschrijving Eigendom

Prachtige vrijstaande villa. 8 slaapkamers en 4 badkamers. Centrale verwarming op gas. Olijfgaard. Perceel van 20.810m2. Groot terras. PRIVE zwembad van 10x5m.

Prachtige vrijstaande villa met 8 slaapkamers en 4 badkamers gelegen op het platteland van Totana. Het huis is gelegen in een klein gehucht dat een vijftal huizen telt met een prachtig uitzicht op het platteland.  Het huis is flexible indeelbaar, als een groot woonhuis of onderverdeeld in 2 appartementen met elk een individuele toegang.

Op de benedenverdieping zijn er 2 appartementen die uitgeven op het overdekte terras. Deze 2 appartementen hebben een interne toegangsdeur. Het grotere appartement heeft een grote woonkamer, een moderne open keuken, 2 slaapkamers en 1 badkamer. Het andere appartement heeft een woonkamer met open keuken, een grote slaapkamer met een ensuite badkamer met douche. Beide appartementen hebben openslaande deuren naar het overdekte terras, het zwembad en de tuin.

De bovenverdieping heeft een eigen ingang via de straat. Het is een grote woning met een prachtig overdekt terras dat uitkijkt op het zwembad, de tuin en het omliggende landschap. Deze woning omvat een grote woonkamer met dubbele deuren die openen op het terras en een aparte keuken. Een lange gang geeft toegang tot de 5 grote slaapkamers en de 2 badkamers. Een perfect huis voor een groot gezin.

Het huis heeft ook een grote zolder die toegankelijk is via een buitentrap. Deze wordt momenteel gebruikt voor opslag, maar heeft mogelijkheden om uit te breiden indien nodig.

Het perceel is 20.810 M2 en het grootste deel van het perceel bestaat uit fruitbomen zoals sinaasappels en citroenen en een olijfgaard. Het grondstuk is omgeven door een grote muur voor privacy. De twee verdiepingen hebben een buitentrap voor toegang. Het zwembad van 10x5m is betegeld en er is veel ruimte om te zonnebaden. Aan de zijkant zijn er 2 kleine gebouwen, een wordt gebruikt als buitentoilet voor het zwembad en het andere voor opslag. Verder is er parkeerplaats voor 3-4 auto's met de mogelijkheid om een carport toe te voegen.

Deze prachtige vrijstaande villa ligt op ongeveer 10 tot 12 minuten van het centrum van Totana.

Totana is een gemeente in de regio Murcia in Spanje. Het heeft een bevolking van meer dan 32.000 bewoners . De lokale economie is grotendeels afhankelijk van de landbouw en aanverwante industrieën.

Snelle Opsomming

Prijs €420,000  €349,950 + Belasting
Oppervlakte eigendom 20810 m2
Slaapkamers 8
Badkamers 4
ID eigendom TOT10
Gebouwde oppervlakte 304
Toestand Te Koop
Eigendom Vrijstaande Villa

KENMERKEN

  •  Zwembad beschikbaar
  •  Parkeergelegenheid beschikbaar
  •  Verwarming beschikbaar
  •  Terras beschikbaar
  •  Brandmelders

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.