Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: PDManiceto

Appartement met 2 slaapkamers te koop

Puerto de Mazarrón, Murcia, Spain, 30860

 €77,500 + Belasting


48 m2
2 Slaapkamers 1 Badkamer 48 BuiltArea Appartement

Omschrijving Eigendom

Binnenkort Nieuwbouwproject. 350 meter van het strand. Drie verdiepingen tellend gebouw. LIFT. Benedenverdieping, eerste verdieping en bovenste verdieping. 2 of 3 slaapkamers. 1 of 2 badkamers. Patio. Ingebouwde kasten. Pre-installatie van A/C. Top kwaliteit tegels voor vloeren, badkamers en keuken. Dicht bij voorzieningen.

Nieuw project binnenkort. Minder dan 350 meter naar het strand. Een drie verdiepingen tellend gebouw met lift en met appartementen op de begane grond, eerste verdieping en bovenste verdieping.

 

In totaal zes appartementen; een appartement met twee slaapkamers en één badkamer; de andere vijf appartementen hebben drie slaapkamers en twee badkamers.

 

Alle appartementen hebben ingebouwde kasten, pre-installatie van airconditioning, glad schilderwerk, tegels voor de vloer, badkamers en keuken van topkwaliteit. Gelegen in wat wordt beschouwd als een van de beste wijken van Puerto de Mazarron. Dicht bij alle lokale voorzieningen; speeltuinen, supermarkten, recreatiegebieden, scholen, sportcentra, en het strand ligt op slechts een paar minuten afstand.

 

Begane grond appartement A: twee slaapkamers, één badkamer, patio, tuin. 77.500 EUR.

 

Begane grond appartement B: drie slaapkamers, twee badkamers, tuin. 85.500 EUR.

 

Eerste Verdieping A: drie slaapkamers, twee badkamers, 1e verdieping terras, 87.500 EUR.

 

Eerste Verdieping B: drie slaapkamers, twee badkamers, 1e verdieping terras, 88.500 EUR.

 

Tweede verdieping A: drie slaapkamers, twee badkamers, 2e verdieping terras, 87.500 EUR.

 

Tweede verdieping B: drie slaapkamers twee badkamers, 2e verdieping terras, 95.000 EUR.

 

Zonder twijfel geven we u de kans om een gloednieuwe woning te kopen waarin u kunt genieten van de zon en het strand, tijdens lange weekenden, vakanties, of als investering vanwege de nabijheid van het kustgebied, waardoor het een huurwoning is.

 

Reserveer nu. Mis deze kans niet !

 

De baai van Mazarron is ook de ideale omgeving voor actief toerisme gericht op nautische sporten met veelvoudige mogelijkheden zoals zeilen, sportvissen of diepzeeduiken.

 

Mazarron is een van de traditionele zon- en strandbestemmingen van de regio Murcia, met meer dan 35 km kustlijn, waarvan een groot deel ongerept is. Talrijke stranden van de baai van Mazarron zijn onderscheiden met de Blauwe Vlag dankzij de kwaliteit van hun zwem- en dienstverlening. De stranden van Mazarron zijn gecertificeerd met de Q voor kwaliteit voor de volgende stranden; Bahia strand, Bolnuevo strand, Castellar strand, Nares strand & Rihuete strand.

Snelle Opsomming

Prijs  €77,500 + Belasting
Oppervlakte eigendom 48 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1
ID eigendom PDManiceto
Gebouwde oppervlakte 48
Toestand Te Koop
Eigendom Appartement

KENMERKEN

  •  New Build Property
  •  Lift / Lift beschikbaar

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.