Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: AZOH14

Halfvrijstaande villa met 4 slaapkamers te koop

La Azohia, Murcia, Spain, 30868

 €199,000 + Belasting


2500 m2
4 Slaapkamers 1 Badkamer 155 BuiltArea Huis

Omschrijving Eigendom

Twee woningen op een perceel van 2.500m2. ZEEZICHT. Eén halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers. Eén vrijstaande woning met 1 slaapkamer. 1 buitentoilet. Op loopafstand van het STRAND. AIRCONDITIONING. Naast de weg parkeren. Ruimte voor ZWEMBAD..

Ideaal voor een bouwer of investeerder met een open geest om een ​​droomproject te creëren op een perceel van 2.500 m2 gelegen in AZOHIA met UITZICHT OP ZEE EN BERGEN. Op één deel van het perceel kan bebouwd worden, het andere deel is een rustiek perceel. Momenteel is er een totale bebouwing van 155m2 tussen 2 huizen en verschillende buitengebouwen / opslagruimtes die met elkaar zijn verbonden door een patio.

De halfvrijstaande woning heeft slechts 3 slaapkamers met airconditioning en een kleine woonkamer. Er kan eenvoudig een keuken worden toegevoegd door een van de slaapkamers te verwijderen. Het andere pand, dat vrijstaand is, heeft een volledig ingerichte keuken, een woonkamer/eetkamer en een slaapkamer. In een van de buitengebouwen bevindt zich een badkamer met een bijkeuken. De andere buitengebouwen/opslagruimtes geven je veel mogelijkheden om meer kamers toe te voegen of alles te verenigen.

Deze twee huizen hebben toegang tot elkaar via een patio en bieden een spectaculair uitzicht op de zee en de bergen.

De rest van de buitengebouwen zijn momenteel bestemd voor opslagruimten, andere worden beschouwd als ruïnes, maar hebben allemaal de mogelijkheid om nieuwe kamers toe te voegen of ze allemaal te verenigen in een nieuw project. Dit kan een droomhuis zijn of zelfs toeristische appartementen...de mogelijkheden zijn eindeloos met een open geest voor een nieuw project...... gelegen in La Chapineta, La Azohia.

Op het perceel mag u bouwen of aanpassen wat al gebouwd is, u hoeft alleen maar de bouwvergunningen aan te vragen en deze moeten goedgekeurd worden. Je zou ook een geprefabriceerd huis kunnen plaatsen, zodat de vereisten voor een dergelijk project moeten worden aangevraagd en goedgekeurd.

Het strand ligt op loopafstand van een strand met blauwe vlag, dat hoog aangeschreven staat vanwege het kristalheldere water en de natuurlijke schoonheid.

Door de ligging aan de kust zijn dit perceel/woningen een prima investering.

In de omgeving van La Azohía en de baai van Mazarrón zijn er verschillende andere stranden, zoals die in San Ginés, El Cuartel, La Chapineta, Bahía, Bolnuevo, El Castellar, Nares, Rihuete en meer. De regio staat bekend om zijn prachtige stranden, kwaliteitscertificeringen (Q voor kwaliteit en Blauwe Vlag) en de zeevaarttraditie, waaronder de "almadraba" -visserijtechniek. Daarnaast zijn er nabijgelegen restaurants waar u kunt genieten van lokale delicatessen uit de zee.

Over het geheel genomen is dit een kans om te genieten van de zon, het strand en de rust van het gebied, terwijl het tegelijkertijd mogelijkheden biedt voor investeringen of persoonlijk genot.

Snelle Opsomming

Prijs  €199,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 2500 m2
Slaapkamers 4
Badkamers 1
ID eigendom AZOH14
Gebouwde oppervlakte 155
Toestand Te Koop
Eigendom Huis

KENMERKEN

 •  Parkeergelegenheid beschikbaar
 •  Internet beschikbaar
 •  Tuin beschikbaar
 •  Gemeubileerde woning
 •  Airconditioning beschikbaar
 •  Verwarming beschikbaar
 •  Terras beschikbaar
 •  Strand in de buurt
 •  Zeezicht
 •  Golfbaan in de buurt
 •  Kitchen Equipped

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences