Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: PAR12

Terrasvormig te koop met 3 slaapkamers

El Pareton, Murcia, Spain, 30858

 €79,000 + Belasting


358 m2
3 Slaapkamers 1 Badkamer 135 BuiltArea Terrasvormig

Omschrijving Eigendom

TERRASGEBRUIK dorpshuis. 3 slaapkamers. RUIMTE VOOR EEN ZWEMBAD. Naast de weg parkeren. Zakelijke mogelijkheden naast de deur. Mogelijkheid tot VERLENGEN. Gelegen in EL PARETON. Toegang tot woning via twee straten.

Een dorpshuis dat wat TLC nodig heeft. Voor degenen met een open geest en goed zicht biedt dit charmante oude huis 3 slaapkamers, 1 badkamer en toegang tot twee straten. Het ontwerp is verdeeld over één verdieping, wat het ideaal maakt voor een comfortabel en toegankelijk leven.

Bij binnenkomst wordt u begroet door een elegante foyer die u met zijn klassieke charme terug in de tijd neemt. Het huis heeft drie gezellige slaapkamers, een complete badkamer die de oude esthetiek combineert met alle moderne gemakken.

De keuken is het hart van het huis en zal indruk maken met zijn rustieke stijl en functionaliteit. Vanaf hier heeft u toegang tot de grote achtertuin, die voldoende ruimte biedt om twee auto's te parkeren. Dat is nog niet alles, want het biedt u de opwindende mogelijkheid om uw eigen persoonlijke oase te creëren, met de mogelijkheid om een ​​zwembad, een gezellige chilloutruimte en een barbecueplaats te bouwen om onvergetelijke momenten met familie en vrienden te delen.

Opvallend aan dit architectonisch pareltje is dat er momenteel een handelszaak in gevestigd is met aparte ingang en toilet. Stel je eens voor welke mogelijkheden dit biedt. Er bestaat de mogelijkheid om de woning uit te breiden door door te breken, waardoor deze een bijzonder en functioneel tintje krijgt, of om te bouwen tot een zelfstandig bijgebouw, ideaal voor het ontvangen van bezoekers of zelfs als creatieve werkruimte.

Dit project vertegenwoordigt een unieke kans voor diegenen die de essentie en geschiedenis van dit oude huis willen behouden en tegelijkertijd leven willen geven aan een nieuw huis vol mogelijkheden. Als u op zoek bent naar een huis met karakter, potentieel en een onverslaanbare locatie, dan is dit de kans waar u op hebt gewacht! Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en om uw dromen waar te maken met dit prachtige pand.

Snelle Opsomming

Prijs  €79,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 358 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 1
ID eigendom PAR12
Gebouwde oppervlakte 135
Toestand Te Koop
Eigendom Terrasvormig

KENMERKEN

  •  Parkeergelegenheid beschikbaar
  •  Tuin beschikbaar
  •  Terras beschikbaar
  •  Garage beschikbaar

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences