Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: PDM141

Duplex met 3 slaapkamers te koop

Puerto de Mazarrón, Murcia, Spain, 30860

 €130,000 + Belasting


118 m2
3 Slaapkamers 2 Badkamer 110 BuiltArea duplex

Omschrijving Eigendom

Duplex van 110m2 met 2 verdiepingen. Terras vooraan en achteraan. Veranda. TOPLOCATIE. Dicht bij het strand en winkels. 3 slaapkamers en 2 badkamers. Bijkeuken. Berging. BBQruimte.

Een aparte duplex van 110m2 gebouwd over twee verdiepingen, met een terras vooraan en achteraan en met een veranda. De locatie is ideaal, zeer dicht bij het strand en alle winkels. Het huis heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers, een keuken en een bijkeuken, een berging en een barbecue ruimte.

Op de bendenverdieping bevindt zich de woonkamer, de keuken en een slaapkamer.

De achterdeur aan de keuken opent op de het ruime terras achteraan. Hier bevindt zich een grote berging en een badkamer. Verder is er een ruime bijkeuken en een gote barbeque.

De ruime en lichte woonkamer heeft een directe toegang tot het terras vooraan. Een zonnescherm zorgt voor een beetje schaduw tijdens warme zomerdagen. Het is de ideale plaats om buiten te eten en te zonnebaden.

Ook op de bendenverdieping is er een ruime slaapkamer met een ingebouwde kast.

Een trap vanuit de woonkamer leidt naar de bovenverdieping. De hoofdslaapkamer heeft ingebouwde kasten en toegang tot het balkon met een zonnescherm. De derde slaapkamer is eveneens ruim en heeft eveneens toegang tot een balkon met zonnescherm. De ruime familiebadkamer heeft een bad.

Deze duplexwoning is gelegen in Puerto de Mazarrón, dicht bij alle restaurants en bars, supermarkten, apotheek, medisch centrum, cafetaria's... alles om het leven comfortabeler te maken EN op slechts een paar minuten van het STRAND; een auto zal u hier niet nodig hebben.

Het is een prachtige kans om een is te woning te kopen om van de zon en het strand te genieten tijdens lange weekends en tijdens de zomermaanden, maar het kan eveneens een geweldige investering zijn voor de verhuur omwille van de geweldige ligging vlakbij het strand.

De baai van Mazarrón is ook de ideale omgeving voor actief toerisme gericht op watersport, met tal van mogelijkheden zoals zeilen, sportvissen of duiken.

Mazarrón is een van de traditionele zon- en strandbestemmingen van de regio Murcia, met meer dan 35 km kustlijn, waarvan een groot deel maagdelijke kust is. Talrijke stranden in de baai van Mazarrón zijn onderscheiden met de Blauwe Vlag dankzij de kwaliteit van het bad en de dienstverlening.

De stranden van Mazarrón zijn gecertificeerd met de Q voor kwaliteit voor de volgende stranden; Bahía strand, Bolnuevo strand, Castellar strand, Nares strand & Rihuete strand.

Snelle Opsomming

Prijs  €130,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 118 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 2
ID eigendom PDM141
Gebouwde oppervlakte 110
Toestand Te Koop
Eigendom duplex

KENMERKEN

  •  Terras beschikbaar
  •  Strand in de buurt

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences