Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: PDM139

Rijtjeshuis te koop

Puerto de Mazarrón Murcia Spain 30860

€ 89,900 + BTW


75 m2
2 Slaapkamers 2 Badkamer 69 BuiltArea Terrasvormig

Omschrijving Eigendom

Fantastische locatie. RIJSTAAND HUIS. Terras aan de voorzijde. Solarium. Dichtbij het strand. Volledig gemeubileerd. 2 slaapkamers, 2 badkamers. Volledig ingerichte keuken. UTILITEITSKAMER.

Een centraal gelegen rijtjeswoning op twee verdiepingen met een dakterras, een terras vooraan en een veranda. De ligging is ideaal omdat het dicht bij alle winkels, restaurants en stranden ligt. De woning is goed onderhouden en is volledig gemeubileerd, heeft twee slaapkamers en twee badkamers, een volledig ingerichte keuken en een bijkeuken.

Beneden bevidt zich de woonkamer, een badkamer en de keuken. De keuken is volledig ingericht en geeft uit op de berging waar de wasmachine staat en verder de kleine patio.

De woonkamer is ruim en licht en heeft een directe toegang tot het terras vooraan. Het overdekte deel is ideaal om buiten te eten.

Een wenteltrap leidt naar de eerste verdieping met de twee ruime slaapkamers en de familiebadkamer.

Dit herenhuis is gelegen in Puerto de Mazarrón, dicht bij alle voorzieningen en op slechts een paar minuten van de STRANDEN; hier heb je geen auto nodig!

Dit huis kan een geweldig woonhuis of vakantiehuis zijn, om van de zon en het strand te genieten tijdens lange weekends of tijdens zomerse vakantiedagen. Het kan ook een geweldige investering zijn als huurhuis, omwille van de geweldige ligging op loopafstand van het strand en van de winkels, restaurants en bars.

De baai van Mazarrón is ook de ideale omgeving voor actief toerisme gericht op watersport, met tal van mogelijkheden zoals zeilen, sportvissen of duiken.

Mazarrón is een van de traditionele zon- en strandbestemmingen van de regio Murcia, met meer dan 35 km kustlijn, waarvan een groot deel ongerept is. Talrijke stranden in de baai van Mazarrón zijn bekroond met de Blauwe Vlag dankzij de kwaliteit van het bad en de dienstverlening.

De stranden van Mazarrón zijn gecertificeerd met de Q voor kwaliteit voor de volgende stranden; Bahía strand, Bolnuevo strand, Castellar strand, Nares strand & Rihuete strand.

Snelle Opsomming

Prijs € 89,900 + BTW
Oppervlakte eigendom 75 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 2
ID eigendom PDM139
Gebouwde oppervlakte 69
Toestand Te Koop
Eigendom Terrasvormig

KENMERKEN

  •  Gemeubileerde woning
  •  Terras beschikbaar
  •  Strand in de buurt

Energie label

image

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.