Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

De Beste Plek Om Onroerend Goed Te Kopen In Zuid-Spanje

image
Feb 09, 2022

De Beste Plek Om Onroerend Goed Te Kopen In Zuid-Spanje


Zuidoost- en Zuid-Spanje hebben enkele van de beste plekken ter wereld om onroerend goed te kopen. Bekend om het combineren van cultuur, nachtleven en onverslaanbaar weer in één, Zuid-Spanje heeft voor elk wat wils. Breng uw dagen door met dwalen door de smalle straatjes en het verkennen van enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van Spanje. Tussendoor kunt u aan de kust genieten van exotische culturele gerechten en genieten van luxe wijn van een authentieke Spaanse wijngaard. Last but not least zorgen de mooie zandstranden met kristalhelder water voor een perfecte plek om te loungen en te genieten van de hete mediterrane zon, wat duidelijk maakt waarom Spanje een van de gelukkigste bevolkingsgroepen ter wereld heeft.

Zuid-Spanje is niet alleen een plek van ongeëvenaarde schoonheid, maar heeft ook een fantastische en goedkope vastgoedmarkt. De populariteit van Spaans onroerend goed en een steeds toenemende vraag maken het kopen van onroerend goed in Spanje tot een zeer lucratieve investering.

Een bijzonder winstgevende regio in Zuid-Spanje is Costa Calida, een prachtig stuk kustlijn in de regio Murcia, een van de mooiste verborgen juweeltjes van Spanje en een steeds populairdere bestemming voor buitenlanders. Laten we de schoonheid van Costa Calida verkennen en ontdekken waarom het de beste plek is om onroerend goed te kopen in Zuid-Spanje.

Waar ligt Costa Cálida?

Als je 40 kilometer ten oosten van de drukte van de stad Murcia reist, zul je merken dat je getuige bent van de prachtige stranden aan de lange kustlijn van Costa Calida. Costa Calida, dat steeds populairder wordt bij toeristen, expats en verhuizers, heeft de afgelopen jaren een behoorlijke naam opgebouwd. Als een van de zonnigste plekken in Spanje, met meer dan 320 dagen zon per jaar, is het geen wonder dat Costa Calida een van de beste plekken is om onroerend goed te kopen in Zuid-Spanje.

Als u besluit de sprong te wagen en naar Costa Calida te verhuizen, kunt u kiezen uit een selectie van buitengewone locaties. Bolnuevo is bijvoorbeeld een populaire plek voor iedereen en biedt een verscheidenheid aan heerlijke restaurants, prachtige stranden en een bruisend nachtleven. Het is ook de thuisbasis van de ongewone "betoverde stad" Bolnuevo, een rotsformatie aan de kust die je moet zien om te geloven. Als alternatief, als u een iets goedkopere route wilt nemen, zijn er tal van schilderachtige en culturele stadjes in het binnenland die perfecte accommodaties zijn voor zowel ontdekkingsreizigers als kolonisten. Zo is het mooie El Pareton een klein Spaans dorp vol cultuur en vol met zeer scherp geprijsde nieuwbouwwoningen.

Waarom kiezen voor Costa Cálida?

Costa Calida is om verschillende redenen een van de beste plaatsen om onroerend goed in Spanje te kopen. Een bijzonder unieke trekpleister voor Costa Calida zijn de gezondheidsvoordelen van de vitaminerijke keuken, evenals verschillende sportfaciliteiten en onovertroffen weer die een actieve levensstijl bevorderen, evenals veel vitamine D. Interessant is dat bekend is dat de Mar Menor - een van de twee zeeën die samenkomen langs de kustlijn van Costa Calida - genezende eigenschappen heeft, waarbij velen beweren dat de paradijselijke zoutwaterlagune aandoeningen zoals reuma en artritis heeft geholpen. Bovendien heeft de regio Murcia volgens de WHO de titel gekregen van de schoonste regio van Spanje, waardoor dit een perfecte plek is om te wonen als je giftige chemicaliën wilt vermijden die ontstaan ​​als gevolg van vervuiling.

Uiteraard is Costa Calida zowel een lust voor het oog als voor het lichaam. Bevolkt met glooiend landschap, bergachtige uitzichten en idyllische stranden, Costa Calida is de thuisbasis van natuurlijke schoonheid en ongebruikelijke culturele bezienswaardigheden. De oceanen van 20 graden van La Azohia zijn perfect voor beginnende zwemmers, surfers en duikers. Als je liever niet aan zee grenzend bent, is het strand van Calblanque een toevluchtsoord voor wilde dieren, bevolkt met prachtige diersoorten, van zeeschildpadden tot oehoe's.

Maak van Costa Calida uw thuis

Costa Calida is echt een van de meest uniek veelzijdige en over het algemeen de beste plaatsen waar u onroerend goed kunt kopen in Zuid-Spanje. Als je denkt dat het tijd is om de sprong te wagen en aan je nieuwe avontuur in het buitenland te beginnen, dan is Mercers er om je te helpen. Als betrouwbare en gerenommeerde makelaar verkopen wij honderden eigendommen in de regio Costa Calida. Neem voor meer informatie contact op of blader door ons aanbod.


Consent Preferences