Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Goedkoopste Plaatsen Om Een Woning Te Kopen In Spanje

image
Feb 09, 2022

Goedkoopste Plaatsen Om Een Woning Te Kopen In Spanje


 

Bent u van plan te verhuizen naar Spanje, maar u weet niet waar te beginnen? Met dit artikel willen we u helpen om de goedkoopste plaatsen te ontdekken, zodat u de sprong kan wagen zonder uw budget te overschrijden.

 

Na een tijdelijke daling vanwege de pandemie, zit de Spaanse vastgoedmarkt weer in de lift. Er is tenslotte een reden waarom Spanje zo'n populaire bestemming is voor expats, vakantiegangers en verhuizers. Buiten het prachtige weer, de heerlijke keuken en de rijke cultuur, zorgen de concurrerende huispruizen voor een grote aantrekkingskracht. De huizen in Spanje zijn ongetwijfeld een pak goedkoper dan in uw thuisland.

 

U bent ervan overtuigd dat het tijd is om een woning te kopen in Spanje om onvergetelijke herinneringen te maken? Lees dan zeker verder, om te ontdekken waar u een goedkope woning kan kopen.

 

In het binnenland of eerder aan de kust?

 

De woorden die u associeert met Spanje, zijn ongetwijfeld 'strand' of 'uitzicht op zee'. De parelwitte stranden met kristalhelder water hebben een grote aantrekkingskracht waarvan het hele jaar genoten kan worden.

 

Desondanks de schoonheid van de zee, is de kans om een goedkope woning te vinden groter als u meer landinwaarts trekt. In El Pareton bijvoorbeeld. El Pareton is een klein en authentiek Spaans dorp dat meer in het binnenland ligt en bijzonder populair is bij buitenlanders. Even vergelijken. Voor een finca met 6 slaapkamers op een perceel van 3.000m2 betaalt u in El Pareton € 230.000. Terwijl een vrijstaande woning met 3 slaapkamers op een terrein van 1.000m2 in Bolnuevo al snel € 890.000 kost.

 

Goedkope woningen in Murcia, Spanje

 

Natuurlijk zijn kleine dorpen niet voor iedereen. De stad Murcia, een van de verborgen pareltjes van Spanje, is eerder iets voor degenen die houden van de drukte van de grote stad. Ondanks het feit dat Murcia qua aantal inwoners een van de grootste Spaanse steden is, wordt de stad niet zo vaak bezocht door toeristen. Hierdoor straalt deze stad Spaanse charme en authentieke cultuur uit, waardoor u een echte en traditionele ervaring kunt opdoen. Geniet van historische bezienswaardigheden, unieke architectuur, een gezellig stadscentrum en nog veel meer.

 

Murcia is een verrassend goedkope stad. Dus als u op zoek bent naar een avontuurlijke Spaanse ervaring met een beperkt budget, kan dit de perfecte plek zijn. Het geschatte maandelijkse budget om van te leven is hier ongeveer € 875, waardoor het de derde goedkoopste stad van Spanje is. Natuurlijk eindigen de voordelen niet hier. Het is eveneens heel gemakkelijk om hier een goedkope woning te kopen. Neem gewoon een kijkje op de woningen te koop in Murcia stad voordat het te laat is.

  Eens iets anders

 

U bent op zoek naar de goedkoopste plek om een huis te kopen, maar u houdt niet van de drukke stad noch van een klein rustig dorpje. Er zijn tal van unieke plekken in de regio Murcia die goedkoop zijn maar zich eveneens op een spannende en authentieke locatie bevinden.

 

Een plek die momenteel populair is bij zowel expats als toeristen is La Manga. La Manga is een badplaats die verrassend betaalbaar is en toch beschikt over tal van bezienswaardigheden en activiteiten. Zoals de Mar Menor, een prachtige en warme zoutwaterlagune die van de Middellandse Zee wordt gescheiden door een 22 km lange zandstrook. Zo is er ook het populaire La Manga Club, die u alle nodige luxe biedt: tennisbanen, golf, een eigen strand en nog veel meer. Dankzij de populariteit van La Manga, is een woning hier een goede investering met goede verhuurinkomsten.

 

Als een resort zoals de La Manga Club wel iets voor u is, dan kan het Polaris World Golf Resort in Condado de Alhama eveneens een interessant alternatief zijn. Het is een gelijkaardige golf resort tegen een betere prijs. Klik hier voor meer informatie.

 

Waar wacht u nog op?

 

Bij Mercers bieden we een veelzijdige selectie van de goedkoopste plaatsen om een woning te kopen in Spanje. Met honderden tevreden klanten en tal van onderscheidingen en awards, zijn wij echt de nummer 1 makelaar. Spreek vandaag nog met een agent voor meer informatie om uw dromen waar te maken.

 

 


Consent Preferences