Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Is Het Een Goed Moment Om Een Woning Te Kopen In Spanje?

image
Feb 09, 2022

Is Het Een Goed Moment Om Een Woning Te Kopen In Spanje?


Zoals we allemaal goed weten, hebben de afgelopen twee jaar de wereld in een staat van chaos gebracht. Met steeds veranderende beperkingen en schommelingen in de toestand van de vastgoedmarkten wereldwijd, heeft de pandemie van het coronavirus velen ertoe gebracht zich af te vragen of het nu wel een goed moment is om te verhuizen, laat staan ​​of het al dan niet een goed moment is om onroerend goed in Spanje te kopen.

De thuisbasis van enkele van de gelukkigste mensen ter wereld, onovertroffen warm weer en genoeg te zien en te doen, het bezitten van onroerend goed in Spanje zou voor velen een droom zijn die uitkomt. Zoals bij elke grote investering is het echter belangrijk om zeker te zijn van uw beslissing voordat u de sprong waagt. Het zou een leugen zijn als we u zouden vertellen dat de huidige wereldwijde gezondheidscrisis op een bepaald niveau geen effect heeft gehad op de Spaanse vastgoedmarkt - dat betekent echter niet dat het kopen van uw perfecte villa een slecht idee is. Lees verder om erachter te komen of het nu echt een goed moment is om onroerend goed in Spanje te kopen, en om meer inzicht te krijgen in enkele verborgen voordelen waar u misschien nog niet aan had gedacht.

Werken op afstand heeft het verschil gemaakt

Werken op afstand wordt steeds gebruikelijker, waarbij veel bedrijven hun activiteiten online verplaatsen zonder of met minimaal persoonlijk contact. Dit heeft geholpen om de werkdag veel flexibeler te maken, waardoor u de mogelijkheid krijgt om te werken waar u maar wilt, als uw bedrijf dit toelaat.

Hoe hangt dit samen met of het nu wel of niet een goed moment is om onroerend goed in Spanje te kopen? Welnu, de voordelen van werken op afstand hebben ook veel kansen gecreëerd voor mensen die naar het buitenland willen verhuizen, aangezien het betekent dat u kunt verhuizen en de gevreesde zoektocht naar werk kunt overslaan, in plaats van uw huidige onderneming te behouden. Om deze reden verhuizen een groot aantal buitenlanders naar Spanje, waar ze op afstand werken voor een in Nederland/Belgiëgevestigd bedrijf en tegelijkertijd genieten van het warme weer en de adembenemende uitzichten aan de Costa Calida

Investeer en verhuur

Spanje is niet alleen een populaire plek voor kopers, het is ook erg geliefd bij vakantiegangers die voor langere tijd op vakantie gaan, op zoek naar het perfecte huis voor hun kortere verblijf. De pandemie van het coronavirus heeft dit proces zelfs gestimuleerd, met steeds meer investeerders die bieden op eigendommen die in verhuur zijn in het buitenland.

Het komt neer op? Een woning kopen in Spanje kan meer zijn dan alleen een luxe: het kan ook een investering zijn, een geweldige manier om te genieten van uw tijd in het buitenland met het extra potentieel voor winst. Wat is er niet lief te hebben?

De voordelen blijven

Pandemie of geen pandemie, het is belangrijk om te onthouden dat Spanje niet de kenmerken heeft verloren die het in de eerste plaats zo'n geweldige locatie maakten om naartoe te verhuizen. Een groot voordeel van verhuizen naar Spanje zijn de kosten van levensonderhoud. Omdat het veel lager is dan in veel andere landen, is wonen in Spanje erg goedkoop voor iedereen, of je nu op leeftijd bent en hoopt met pensioen te gaan of als jongere je nieuwe leven in het buitenland begint. Dit betekent dat zelfs als de prijzen fluctueren als gevolg van de pandemie, u nog steeds lagere dagelijkse kosten betaalt dan in uw eigen land.

Evenzo zijn de belangrijkste elementen die buitenlanders naar Spanje trekken - het ongeëvenaarde klimaat, prachtige culturele bezienswaardigheden en heerlijke delicatessen. Bovendien wordt de bouw van onroerend goed alleen maar beter, met ontwikkelaars die elke dag meer en meer architectonisch unieke en hightech woningen bouwen, wat betekent dat elk moment een goed moment is om onroerend goed in Spanje te kopen.

Kies voor een betrouwbare makelaar

In zulke ongekende tijden is het belangrijker dan ooit dat u aankopen doet via een gerenommeerde makelaar. Kies voor Mercers en wij helpen u bij het verlichten van alle stress die gepaard gaat met verhuizen naar Spanje. Als u nog steeds meer informatie nodig heeft, beantwoorden we graag al uw vragen. Neem vandaag nog contact op!


Consent Preferences