Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ons Advies Bij Het Kopen Van Onroerend Goed In Spanje

image
Feb 10, 2022

Ons Advies Bij Het Kopen Van Onroerend Goed In Spanje


Op zoek naar advies bij het kopen van onroerend goed in Spanje? U bent bij ons aan het juiste adres!

Het kopen van een nieuwe woning kan ten alle tijden een stressvol en inspannend proces zijn en dit geldt vooral wanneer u een aankoop doet in het buitenland. Een woning kopen in Spanje hoeft echter niet moeilijk te zijn; veel valkuilen voor kopers zijn meestal het gevolg van onvoldoende onderzoek naar het koopproces, het kiezen van onbetrouwbare makelaars of het negeren van het belang van belastingen en andere verborgen kosten.

Gelukkig voor u hebben we wat nuttig advies samengesteld waar u terecht kunt bij het kopen van onroerend goed in Spanje, zodat u fouten kunt voorkomen en kunt genieten van een stressvrij koopproces!

Plan altijd vooruit

Het klinkt voor de hand liggend, maar slechte planning is een van de belangrijkste redenen voor stress en teleurstelling langs de lijn. Dit is het geval, of u er nu voor kiest om te investeren en uw Spaanse woning te verhuren aan vakantiegangers, of om een ​​permanente woning voor uzelf en uw gezin te kopen.

De kunst is om een ​​efficiënte investeringsstrategie te vormen en vervolgens op basis van dit plan te beslissen over uw nieuwe woning - in plaats van andersom. Als u een investeerder bent, kan het de moeite waard zijn om op meerdere eigendommen tegelijk te bieden om ervoor te zorgen dat uw nieuwe Spaanse woning correleert met uw investeringsmodel en toekomstige prijzen.

Tel alle kosten

Als we één advies zouden mogen geven over het kopen van onroerend goed in Spanje, dan zou het zijn om ervoor te zorgen dat u geen van de kosten over het hoofd ziet, aangezien u zult merken dat u meer betaalt dan de prijs van het onroerend goed. Deze kosten omvatten meestal:

Onroerend goed belasting

Grondregistratiekosten

Eigendomsakte belasting

Juridische kosten

Een storting

Houd er rekening mee dat u na het kopen van uw woning ook onderhoudskosten voor uw huis moet betalen. Zorg ervoor dat u al deze extra kosten bij elkaar optelt, zodat u weet dat u uw eigendom van aankoop tot daarna kunt betalen.

Sommige gebieden hebben ook goedkopere vastgoedprijzen dan andere - lees dit artikel voor meer informatie.

Win juridisch advies in

Het inhuren van een advocaat voor ondersteuning tijdens het aankoopproces is niet verplicht, maar we raden u ten zeerste aan om juridisch advies in te winnen bij het kopen van onroerend goed in Spanje. Een advocaat zal ervoor zorgen dat u mogelijk schadelijke fouten vermijdt, zoals het kopen van een onroerend goed met openstaande schulden, het kopen van een niet-geregistreerde villa zonder bouwvergunning of het kopen van onroerend goed van een oplichter die zich voordoet als de eigenaar. Deze risico's zijn zeer reëel en kunnen voorkomen, daarom is het altijd een goed idee om een ​​kleine vergoeding voor een advocaat te betalen. Het is tenslotte beter om veilig te zijn!

Kies een betrouwbare makelaar

Het kiezen van de juiste makelaar is een van de belangrijkste factoren die we kunnen adviseren bij het kopen van een woning in Spanje. Veel mensen onderschatten de impact die een makelaar kan hebben op hoe succesvol of niet uw koopproces is. Daarom is het belangrijk om oplichting te voorkomen en in zee te gaan met een bedrijf dat uw behoeften en wensen door en door kent.

Mercers Spanish Property is het meest vertrouwde makelaarskantoor van Spanje. We hebben talloze onderscheidingen en getuigenissen en hebben meer dan 30 jaar ervaring, waarbij we onze klanten altijd met het grootste respect en professionaliteit behandelen. Neem vandaag nog contact op met Mercers voor meer advies over het kopen van onroerend goed in Spanje!


Consent Preferences