Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Onze Handige Gids Om Een Woning Te Kopen Op Camposol

image
Jul 17, 2021

Onze Handige Gids Om Een Woning Te Kopen Op Camposol


Spanje is één van de populairste Europese landen voor investeringen in vastgoed in het buitenland, voor residentiële doeleinden en ook op een huurkoopbasis. Spanje heeft het hele jaar door zon, u heeft de keuze uit plaatsen bij het strand, in de stad of het platteland en na de ongelukkige economische crisis van 2008, beleeft de vastgoedmarkt eindelijk zijn opleving en de Spaanse economie is op een gestage helling ... nu is de tijd bij uitstek om te investeren in Spaans onroerend goed!

Terwijl sommigen van u misschien het geld al klaar hebben om uw droomhuis of om te beleggingseigendom in Spanje te kopen, zullen veel mensen moeten nadenken over  hypotheken en manieren om onroerend goed in Spanje te financieren.

  • Of u nu op zoek bent naar een woning in Spanje om permanent in te wonen, de aankoop van een tweede Spaans vakantiehuis of het toevoegen aan een bloeiende portefeuille van een woning voor de verhuur, gaan we alles na voor het succesvol verkrijgen van een hypotheek in Spanje.
  1. Als u nog twijfelt over het benaderen van Spaanse hypotheekverstrekkers of makelaars in het Verenigd Koninkrijk die met internationale hypotheken werken, willen wij u eerst op de hoogte brengen van een paar voordelen die komen met het kiezen van een Spaanse hypotheekmakelaar voor uw overzeese investering.

De Banco de España (De Bank van Spanje) autoriseert alle Spaanse kredietverstrekkers en de kredietverstrekkers werken ook onder toezicht van de bank.

De connectie met de Banco de España is een extra beveiligingslaag, ten eerste omdat ze Spanje, zijn financiën en zijn economie begrijpen, en ze due diligence uitvoeren op het onroerend goed om te zien of het de moeite waard is om te kopen Spaanse hypotheekrentes zijn relatief laag in vergelijking met veel landen, zelfs Spaanse hypotheken voor niet-ingezetenen hebben zeer redelijke tarieven Bij het afsluiten van een hypotheek voor een Spaans onroerend goed kunnen langlopende en kortlopende leningen worden overeengekomenDe Spaanse hypotheekrente is relatief laag in vergelijking met veel andere landen, zelfs Spaanse hypotheken voor niet-ingezetenen hebben zeer redelijke rentevoeten

Lange termijn en korte termijn leningen kunnen worden overeengekomen bij het verkrijgen van een hypotheek voor een Spaans onroerend goed

Lange termijn overeenkomsten zijn ideaal als een hypotheek op een woning als belegging of voor de aankoop van een vakantiehuis, terwijl de korte termijn leningen gunstig zijn als u hier komt wonen, maar nog moet wachten op de verkoop van uw woning in uw eigen land.

Dus, u heeft besloten dat u een Spaanse bank wilt om een hypotheek aan te vragen, maar u moet er eerst voor zorgen dat u voldoet aan de criteria en dat u in aanmerking komt voor een hypotheek in het buitenland.Elke Spaanse hypotheekverstrekker heeft verschillende beperkingen, eisen en voorschriften bij het doorlichten van hun klanten, maar hier zijn enkele van de fundamentele overwegingen die de waarschijnlijkheid van uw acceptatie kunnen aangeven:

BETAALBAARHEID - De belangrijkste vereiste is dat u voldoende inkomen heeft om de maandelijkse aflossingen bij te houden. Spaanse hypotheekmakelaars berekenen de betaalbaarheid alleen op basis van het NETTO INKOMEN, meestal alleen die getoond op de persoonlijke belastingaangiften UITGAVEN TOT MINIMUM 35% - Een algemene vuistregel voor Spaanse hypotheekacceptatie is dat uw maandelijkse uitgaven en lening- of schuldbetalingen tot een minimum van 35% van uw netto-inkomen worden beperkt. Dit is om rekening te houden met de nieuwe maandelijkse hypotheekaflossingen en verplichtingen zoals autofinanciering, bankleningen, creditcards, onderwijskosten, enz. GOED PROFESSIONEEL PROFIEL – Je hebt een stabiel en zeker carrièrepad en je hebt bij voorkeur 6-12 maanden dezelfde functie bekleed, zo niet, dan moet je de geldschieter mogelijk op de hoogte stellen van proefperioden GOED KREDIETVERSLAG - Wat voor de ene bank als een acceptabel kredietrapport wordt beschouwd, is mogelijk niet goed genoeg voor een andere, dus u kunt dit het beste bij uw specifieke geldschieter navragen. U kunt ervan uitgaan dat alle banken een goede kredietscore vereisen

Elke bank zal verschillende dingen van hun klanten vragen, andere populaire invloeden op de waarschijnlijkheid van uw hypotheekacceptatie zijn onder meer dat u uit een OESO-land komt, het onroerend goed een goede inruilwaarde heeft, u een betrouwbare set garanten heeft en voldoende geld op een spaarrekening. De waarde van hypotheken verstrekt aan Spaanse autochtonen en de waarde van Spaanse hypotheken voor niet-ingezetenen verschillen wel enigszins. Als expat die een hypotheek aanvraagt ​​voor een onroerend goed in het buitenland, moet u bereid zijn een iets lagere lening te accepteren, mogelijk tegen een hogere rente. Hier zijn de basisprincipes van wat u kunt verwachten en wat u zelf moet betalen als Britse expat die een hypotheek krijgt in Spanje: Niet-residentiële kredietverstrekkers kunnen een lening van 70% van de waarde van het onroerend goed verwachten U moet 45% van uw eigen geld in het onroerend goed investeren nadat u de kosten voor het kopen van een onroerend goed als niet-ingezetene meetelt = 15% van de waarde van het onroerend goed –(45% = 100% + 15% aankoopkosten – 70 % van de hypotheek!) U vraagt ​​zich misschien af ​​wat de benodigde stappen zijn bij het aanvragen van een hypotheek voor een woning in het buitenland. Hieronder staan ​​enkele van de specifieke acties die u moet ondernemen voor diegenen die zich afvragen hoe ze een hypotheek kunnen krijgen voor een Spaans onroerend goed; Verzamel de benodigde documenten voor expathypotheken Als expat die een Spaanse hypotheek wil krijgen, moet u verschillende documentatie en papierwerk overleggen om aan de geldschieter te bewijzen dat u een betrouwbare en eervolle ontvanger bent van een hypotheek voor een Spaans onroerend goed. Deze vereiste documenten omvatten: –  Uw paspoort of identiteitsbewijs –  Uw NIE (Número de Identificación de Extranjero) oftewel. Belastingnummer van buitenlandse ingezetenen –   Arbeidsovereenkomst met uw drie vorige loonstroken –  Overzicht van alle bezittingen of schulden –  Verkoopcontract –  Kadastergegevens van huidig ​​onroerend goed en de bijbehorende hypotheek –  Gepensioneerden moeten hun jaarinkomen aantonen U ontvangt een offerte als de bank vooraf goedkeuring heeft van de risicoafdeling Na bevestiging van de klant opent de bank een rekening en stuurt de rekeninggegevens door

U moet een taxatiebepaling van onroerend goed opsturen Er vindt een formele taxatie van het onroerend goed plaats, de bank krijgt goedkeuring voor de hypotheek en u ontvangt een officieel hypotheekaanbod De bank regelt de officiële afronding met u of een wettelijke vertegenwoordiger in Spanje completion Voordat u met uw zoektocht naar onroerend goed begint, is het verstandig om precies te weten hoeveel u zich kunt veroorloven, rekening houdend met alle noodzakelijke Spaanse heffingen, belastingen en extra kosten. BBVA heeft een Spaanse hypotheekcalculator opgesteld, zodat u precies weet hoeveel het u gaat kosten om een ​​specifieke Spaanse woning te financieren. Ongeacht uw budget, Mercer's Spanish Property heeft een brede portefeuille van Spaans onroerend goed voor alle smaken, eisen en portemonnees. Voor een selectie van enkele van de mooiste Spaanse eigendommen op de markt, blader nu door onze site, of voor meer specifieke vragen kunt u ons bellen op +44 (0) 845 0177 805.


Consent Preferences