Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Waar In Spanje Kan U Een Goedkope Woning Kopen?

image
Feb 09, 2022

Waar In Spanje Kan U Een Goedkope Woning Kopen?


 

Verhuizen naar Spanje met een beperkt budget lijkt misschien een uitdaging, maar u hoeft zich geen zorgen te maken - er zijn heel wat plaatsen waar u een goedkope woning kan kopen zonder in te boeten op levensstijl of op dat prachtige zeezicht.

 

De Costa Calida is ongetwijfeld een van de meest adembenemende plekken van Spanje. Het is gelegen in de opkomende regio Murcia en heeft een lange kustlijn van 250 km waarvan een deel volledig ongerept is. Als u op zoek bent naar een ontspannende vakantiesfeer het hele jaar door, maar u wil toch proeven van de Spaanse cultuur, dan is het ideaal om een nieuw leven te beginnen aan de Costa Calida. Verhuizen naar een plek zo idyllisch lijkt misschien te mooi om waar te zijn. Daarom hebben we een lijst samengesteld van enkele van de beste plaatsen om een goedkope woning te kopen. Zo kan u aan een nieuw hoofdstuk beginnen zonder beperkte financiën.

 

Polaris World Condado de Alhama Golf Resort  

 

Heeft u er ooit van gedroomd om in uw eigen Spaanse appartement te wonen, omringd door een adembenemend uitzicht, luxe faciliteiten en met spannende activiteiten in de buurt? Het Polaris World Golf Resort Condado De Alhama is de perfecte plek als je een sportliefhebber bent, of een natuurliefhebber of als je gewoon even wil ontsnappen uit de realiteit.

 

Het Polaris World Golf Resort gaat tot het uiterste om aan ieders wensen te voldoen. Sta ´s morgens op en neem een duik in het zwembad voordat u op pad gaat voor een toffe activiteit: Gaan varen of waterskiën? Familie of vrienden uitdagen voor een rondje golf op de Jack Nicklaus-golfbaan? Een partijtje tennis of padel? Een fietstocht in de bergen, of liever met de quad? Constant vermaak is gegarandeerd. Na een drukke dag komt u thuis in deze oase van rust. U kan genieten en ontspannen in de prachtige tuinen met exotische planten en bloemen. U kan genieten van een lekker glaasje wijn en een heerlijke maaltijd, weg van de dagelijkse drukte en stress.

 

Maar bovenal staat dit resort op de lijst van plaatsen waar u een goedkope woning kan kopen. Een prachtig appartement met 2 slaapkamers kan hier al vanaf 64.995 €. Maar het is voor snelle beslissers – Het Polaris World Golf Resort groeit in populariteit, en zodra deze prachtige woningen zijn verkocht, zijn ze voorgoed verdwenen.

 

Neem vandaag nog een kijkje naar ons aanbod betaalbare woningen op Polaris World Condado De Alhama Golf Resort →

 

 

Mazarron  

 

Mazarron is een populaire bestemming in de Costa Calida. Het is bijna onmogelijk om een plek te vinden die hieraan kan tippen. De vloeiende kustlijn, het glooiende landschap en het heerlijk zonnige klimaat. Puerto De Mazarrón is een van de populairste badplaatsen met een rijke geschiedenis en een bruisend nachtleven. De 35 km lange kustlijn is een populaire plek bij zwemmers en scubaduikers, en het is een geweldige plek om te genieten van de warme Spaanse zon. Mazarron is een plek voor avonturiers, voor geschiedenisliefhebbers en voor feestgangers, waardoor het een van de meest veelzijdige locaties is van de regio.

 

Terwijl eigendommen aan de kustlijn iets prijziger zijn, vindt u gemakkelijk een goedkopere woning als u meer landinwaarts gaat. De prijzen hier starten vanaf € 64.995 – mis dus zeker niet de kans om uw slag te slaan.

 

Bekijk vandaag nog onze betaalbare huizen te koop in Mazarron →

 

 

Camposol  

 

Camposol is een bekende urbanisatie en een van de nieuwste en populaire woonwijken voor expats en vakantiegangers in de Costa Calida. In de loop der jaren hebben we gezien hoe Camposol veranderde van een landelijke plek in een bloeiende en bruisende urbanisatie.

 

De nieuwe Residential Golf Development ligt in het centrum van Camposol. Deze populaire golfbaan telt 18 holes. De wijk is een uitstekende plek om een villa te kopen, omdat het op een boogscheut ligt van de mooie stranden, de winkelcentra en restaurants. Ook de luchthavens van Murcia-Corvera en Alicante bieden goede verbindingen. Er zijn eveneens percelen bouwgrond ter beschikking om uw droomvilla zelf te bouwen.

 

Als u op zoek bent naar een goedkope woning in Spanje, dan is een bezoekje aan Camposol zeker aan te raden. Wij hebben een groot aanbod van woningen in Camposol, van gezellige rijhuizen met 2 slaapkamers en vrijstaande huizen met 2-3 slaapkamers tot grote villa´s met 3 tot 4 slaapkamers. Met prijzen vanaf € 39.000.

 

Neem snel een kijkje naar onze betaalbare woningen in Camposol →

 

Op zoek naar uw perfecte goedkope woning in Spanje?  

 

Bij Mercers zoeken we de beste woning te vinden aan de beste prijs. We hebben een groot aanbod aan woningen in de regio Murcia, en dat voor ieders budget. Dus als u op zoek bent naar een plaats om een goedkope woning te kopen, dan kunnen wij u zeker verderhelpen.

 

Contacteer ons 


Consent Preferences