Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: COM02

Commercieel pand Te Koop

Camposol, Mazarrón, Murcia, Spain, 30875

 €110,000 + Belasting


104 m2
0 Slaapkamers 0 Badkamer 108 BuiltArea Commercieel gebouw

Omschrijving Eigendom

Zeldzame kans om een RETAIL-UNIT te kopen in de urbanisatie van Camposol. Momenteel een unit van 108m2, maar kan opgesplitst worden in twee aparte 54m2. FANTASTISCHE LOCATIE. Heeft momenteel een huurder die het pand huurt. HOEK unit op Sector A.

INVESTEERDERS. We hebben een FABELACHTIGE KANS om een winkelpand te kopen gelegen in de urbanisatie van Camposol, Sector A, Los Palacios.

Deze twee winkelunits van elk 54m2 worden momenteel gebruikt als één groter pand, waarin The English Butchers is ondergebracht. Het zijn de winkelunits die te koop staan, NIET het bedrijf. De huidige huurders blijven. Alle details kunnen aan geïnteresseerde partijen worden verstrekt.

De units bevinden zich op Sector A, op een hoek en kunnen voor tal van doeleinden worden gebruikt.

Er is een grote parkeerplaats aan de overkant van het commerciële centrum met gratis parkeergelegenheid. Het commerciële centrum zelf herbergt een mix van bars, restaurants, winkels en andere lokale voorzieningen.

Camposol is een urbanisatie van circa 4500 woningen van verschillende groottes en prijzen. Er is een goede mix van fulltime huiseigenaren en bewoners, vakantiehuizen en parttime bezoekers en een zeer gezonde verhuurmarkt. De inwoners hier zijn afkomstig uit een aantal Europese landen en uit het Verenigd Koninkrijk.

Kansen om hier winkelunits te kopen zijn zeldzaam, dus mis het niet. Bel vandaag nog om een afspraak te maken.

Het pand is gelegen op de immer populaire residentiële Camposol Golf Development. Camposol (land van de zon) ligt in een natuurlijke, brede vallei en wordt omgeven door verschillende bergketens en een prachtig open, glooiend landschap.

Camposol profiteert van twee commerciële centra, beide met een verscheidenheid aan supermarkten, winkels, een dierenarts, opticien, kapper, tandarts, banken, postkantoor, bars en restaurants.Er is ook een medisch centrum, apotheek en een gemeenschapscentrum en natuurlijk de 18 holes golfbaan en clubhuis, waar veel sociale evenementen, livemuziek enz.

Camposol is een makkelijke 15 minuten rijden naar de prachtige stranden van de Middellandse Zee en de prachtige jachthaven van Puerto de Mazarron. Murcia International Airport (Corvera) ligt op minder dan 30 minuten rijden en Alicante Airport ligt op ongeveer 1 uur rijden.

Snelle Opsomming

Prijs  €110,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 104 m2
Slaapkamers 0
Badkamers 0
ID eigendom COM02
Gebouwde oppervlakte 108
Toestand Te Koop
Eigendom Commercieel gebouw

KENMERKEN

  •  Parkeergelegenheid beschikbaar
  •  Golfbaan in de buurt

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.