Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: PDM164

Commercieel pand - Bar te koop - Puerto de Mazarrón

Puerto de Mazarrón, Murcia, Spain, 30860

 €189,900 + Belasting


230 m2
0 Slaapkamers 0 Badkamer 70 BuiltArea Commercieel gebouw

Omschrijving Eigendom

Commerciële eenheid te koop. Een bar van 70m2. GROOT TERRAS VAN 230m2. Op het zuiden gelegen. Gemakkelijk parkeren. Op loopafstand, 200m2 naar het STRAND. Gelegen in PLAYA GRANDE. Tussen Puerto de Mazarrón en Bolnuevo.

Te koop - Een ondernemersmogelijkheid om deze commerciële unit te kopen die momenteel in gebruik is als bar, maar er zijn nog veel andere zakelijke mogelijkheden. De bar biedt 70m2 binnenruimte en een groot terras van 230m2, deze plek is perfect om er de zaak van uw dromen van te maken.

Op een bevoorrechte locatie, Playa Grande, op slechts 200 meter van het strand en de promenade van Castellar. Er is veel passerend verkeer, bewoners en toeristen in dit gebied die willen genieten van een unieke ervaring.

De bar beschikt momenteel over twee toiletten en een groot terras dat speciaal is ontworpen zodat u een foodtrailer of foodtruck kunt installeren, zodat u uw voorstellen kunt diversifiëren en een verscheidenheid aan gastronomische opties kunt aanbieden.

Als u een open geest en ondernemerszin heeft, kunnen wij u verschillende voorstellen doen voor uw nieuwe project. Je zou een dansacademie kunnen oprichten, waar liefhebbers verschillende dansstijlen kunnen leren en oefenen. Als u op zoek bent naar een meer nachtelijke sfeer, kunt u er een cocktailbar van maken, met een selectie premium drankjes en livemuziek. Daarnaast heb je de mogelijkheid om evenementenorganisator te worden, waar je memorabele momenten voor je klanten kunt creëren.

Dit is je kans om je eigen baas te worden! Een geweldige locatie en de rest is aan jou. Welkom in de wereld van het ondernemerschap op een unieke plek!

Bent u alleen geïnteresseerd in het huren van het pand, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie om de mogelijkheden te bespreken.

De baai van Mazarrón is ook de ideale setting voor actief toerisme gericht op watersporten met meerdere mogelijkheden zoals zeilen, sportvissen of duiken.

Mazarrón is een van de traditionele zon- en strandbestemmingen in de regio Murcia, met een kustlijn van meer dan 35 km, waarvan een groot deel ongerepte kustlijn is. Talrijke stranden in de baai van Mazarrón zijn bekroond met de Blauwe Vlag dankzij de kwaliteit van hun zwemfaciliteiten en hun diensten.

De stranden van Mazarrón zijn gecertificeerd met de Q voor kwaliteit voor de volgende stranden; Playa de Bahía, Playa de Bolnuevo, Playa del Castellar, Playa Nares en Playa de Rihuete.

Snelle Opsomming

Prijs  €189,900 + Belasting
Oppervlakte eigendom 230 m2
Slaapkamers 0
Badkamers 0
ID eigendom PDM164
Gebouwde oppervlakte 70
Toestand Te Koop
Eigendom Commercieel gebouw

KENMERKEN

  •  Parkeergelegenheid beschikbaar
  •  Internet beschikbaar
  •  Tuin beschikbaar
  •  Airconditioning beschikbaar
  •  Terras beschikbaar
  •  Strand in de buurt
  •  Golfbaan in de buurt

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences