Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: CAN02

0 Slaapkamer Finca Te Koop

El Pareton, Murcia, Spain, 30858

€48,000  €35,000 + Belasting


140 m2
0 Slaapkamers 0 Badkamer 60 BuiltArea Finca

Omschrijving Eigendom

Investeerders: dit kan uw kans zijn. PROJECT. Een perceel van 141m2 waarvan 60m2 is bestemd voor een woning en 81m2 voor magazijn/opslag. Bouw vandaag nog uw droomhuis. Landelijke dorpslocatie.

Op zoek naar een project? Dit is een geweldige kans om uw eigen landelijke woning te creëren of voor investeringsdoeleinden en het bouwen van een nieuw project. Eén perceel van 141m2, waarvan 60m2 bestemd zijn voor het bouwen van een woning en 81m2 voor magazijn/opslag. Een geweldige kans om het huis te maken waar je altijd al van hebt gedroomd.

Je zou van de bestaande structuur een huis met twee of meerdere slaapkamers, twee badkamers, een zwembad,... enz ... kunnen bouwen. Zoals u ziet, zijn er vele mogelijkheden, u zal alleen de juiste vergunningen moeten aanvragen, en de bouwvergunningen moeten worden aangevraagd en goedgekeurd.

Gelegen in een gebied genaamd Cañadas de los Romero, zeer dicht bij El Paretón. Het landelijke dorp El Pareton heeft alle voorzieningen van een klein plattelandsdorpje, en het is slechts tien minuten rijden naar de urbanisatie Camposol. Camposol (land van de zon) ligt in een brede natuurlijke vallei en is omgeven door verschillende bergketens en een prachtig open en golvend landschap.

Camposol profiteert van twee winkelcentra, beide met een verscheidenheid aan supermarkten, winkels, dierenartsen, opticiens, kappers, tandartsen, banken, postkantoren, bars en restaurants. Er is ook een medisch centrum, apotheek en gemeenschapscentrum en natuurlijk de 18 holes golfbaan en clubhuis, waar vele sociale evenementen, live muziek, enz. worden gehouden.

Een nieuw kinderpark en een apart voetbalveld zijn onlangs gebouwd in de urbanisatie.

Camposol ligt op 15 minuten rijden van de prachtige stranden van de Middellandse Zee en de prachtige jachthaven van Puerto de Mazarrón. De internationale luchthaven van Murcia-Corvera ligt op minder dan 30 minuten rijden met de auto en de luchthaven van Alicante op ongeveer 1 uur rijden.
 

Snelle Opsomming

Prijs €48,000  €35,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 140 m2
Slaapkamers 0
Badkamers 0
ID eigendom CAN02
Gebouwde oppervlakte 60
Toestand Te Koop
Eigendom Finca

KENMERKEN

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences