Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: ISLA51

1 slaapkamer vrijstaand te koop

Isla Plana, Murcia, Spain, 30868

€150,000  €137,000 + Belasting


411 m2
1 Slaapkamers 2 Badkamer 60 BuiltArea Huis

Omschrijving Eigendom

Rustiek onroerend goed te koop van 411m2 met water, elektriciteit, riolering, waar de STACARAVAN en twee geprefabriceerde modules zich bevinden. Niet ingeschreven met mogelijkheid tot inschrijven. STACARAVAN op een verdieping aan de KUST, met airconditioning, een slaapkamer, kleedkamer, badkamer, woonkamer, volledig uitgeruste keuken en twee geprefabriceerde modules. De modules, waarvan één moment

Rustiek onroerend goed te koop met een perceelgrootte van 411m2 met water, elektriciteit en riolering al aangesloten. Waar de STACARAVAN zich bevindt, zijn er twee niet-geregistreerde geprefabriceerde eenheden met de mogelijkheid .

De STACARAVAN van 32 m2 met een groot houten terras van 30 m2 heeft uitzicht op zee en een betonnen terras van 25 m2 aan de achterkant. Dit huis biedt 1 slaapkamer, een kleedkamer waar we ook een kantoorruimte hebben en 1 badkamer die volledig is uitgerust met een douche.

Vanuit de woonkamer hebben we toegang tot de mooie veranda met INDRUKWEKKEND UITZICHT OP ZEE. Deze veranda heeft een pergola-luifel waardoor we buiten kunnen dineren en van de zomermiddagen kunnen genieten.

De volledig ingerichte keuken heeft een open ontwerp dat aansluit op de woonkamer die voorzien is van airconditioning.

Aan de achterzijde van het pand is er een bijkeuken.

Het land dat het huis omringt, biedt een jacuzzi met een pergola-luifel, een petanque-speeltuin en een buitendouche. De twee geprefabriceerde gebouwen hebben water en elektriciteit. Een van de gebouwen wordt gebruikt als opslagruimte en de andere is de garage; hier is de tweede badkamer geïnstalleerd.

De rest van het perceel heeft fruitbomen en ruimte voor uw eigen privézwembad en niet te vergeten UITZICHT OP ZEE!!

Maak vandaag nog uw afspraak om alles wat deze woning te bieden heeft te waarderen.

Isla Plana staat bekend als de grens tussen Cartagena en de baai van Mazarrón, de stadsstranden en ongerepte baaien, waar u kunt genieten van de natuur en de thermale baden van deze wijk, in de volksmond bekend als de Marrana, is uitgeroepen tot cultureel belang. Isla Plana is geweldig voor ervaren grotduiken bij de Cueva del Agua.

Mazarrón is een van de traditionele zon- en strandbestemmingen in de regio Murcia, met meer dan 35 km kustlijn, waarvan een groot deel ongerepte kustlijn. Talloze stranden in de baai van Mazarrón zijn bekroond met de Blauwe Vlag dankzij de kwaliteit van het bad en zijn diensten.

De stranden van Mazarrón zijn gecertificeerd met de Q voor kwaliteit voor de volgende stranden; Bahía-strand, Bolnuevo-strand, Castellar-strand, Nares-strand & Rihuete-strand…

Snelle Opsomming

Prijs €150,000  €137,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 411 m2
Slaapkamers 1
Badkamers 2
ID eigendom ISLA51
Gebouwde oppervlakte 60
Toestand Te Koop
Eigendom Huis

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences