Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: RAM02

Finca met 13 slaapkamers te koop

Puerto de Mazarrón, Murcia, Spain, 30860

 €387,000 + Belasting


1552 m2
13 Slaapkamers 7 Badkamer 283 BuiltArea Finca

Omschrijving Eigendom

TWEE eigendommen voor de prijs van één. Ideaal voor een landelijk gelegen huis met uitzicht op zee. Gelegen op een perceel van 1.552m2. Het eerste huis heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers. Het tweede huis heeft 9 slaapkamers en 5 badkamers. Beide huizen kunnen genieten van het 8x5m zwembad. BBQ ruimte. Moestuin. Fruitbomen.  

TWEE WONINGEN VOOR DE PRIJS VAN ÉÉN. Ideaal voor een landelijk gelegen huis met uitzicht op zee. De twee woningen zijn gelegen op een perceel van 1.552m2. Het eerste huis heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, een keuken, een woonkamer en een berging. Het tweede huis heeft 9 slaapkamers, 5 badkamers, waarvan drie en suite, een woonkamer en een keuken. De woonkamer heeft een open haard en airco. Beide huizen kunnen genieten van het 8x5m zwembad, de barbecue, de moestuin, de berging, de fruitbomen en de ruime parkeergelegenheid.

De eerste woning vraagt een beetje renovatie en opfrissing. De bonus is dat het 4 slaapkamers en 2 badkamers, een woonkamer, een keuken en een berging heeft.

De tweede woning heeft een veranda, en is verdeeld over twee verdiepingen met een binnentrap. De totale bebouwde oppervlakte is 283m2. De ramen zijn voorzien van dubbel glas en hebben allemaal vliegenramen.

Op de begane grond is er een hal met opbergkasten, de woonkamer, de eetkamer en de keuken. Verder zijn er ook twee slaapkamers en een complete badkamer met douche. De woonkamer, eetkamer en keuken zijn open. Er is een open haard en airconditioning in de woonkamer. De woonkamer geeft toegang tot de barbecueplaats en de veranda waar u kunt genieten van lange, luie zomeravonden of een drankje na het eten vlakbij het zwembad.

Op de eerste verdieping zijn er zeven zeer ruime slaapkamers en 4 badkamers, waarvan drie en-suite. Vanuit de slaapkamers op de eerste verdieping kunt u genieten van het uitzicht op de boomgaarden en de zee.

De buitenruimte is verdeeld in verschillende zones: de boomgaard en de berging, de barbecueplaats, het zwembad en de parking.

Om echt te waarderen wat deze woning te bieden heeft, maak vandaag nog een afspraak!

Ramonete is een van de twee kustdistricten van de gemeente Lorca in de regio Murcia. Het heeft buitengewone stranden zoals Puntas de Calnegre en prachtige baaien binnen het beschermde gebied van Cabo Cope.

De baai van Mazarrón is ook de ideale omgeving voor watersporten, met vele activiteiten zoals zeilen, sportvissen en duiken.

Mazarrón is een van de traditionele zon- en strandbestemmingen in de regio Murcia, omdat het meer dan 35 km kustlijn heeft, waarvan een groot deel onbedorven is. Talrijke stranden in de baai van Mazarrón zijn bekroond met de Blauwe Vlag.
 

Snelle Opsomming

Prijs  €387,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 1552 m2
Slaapkamers 13
Badkamers 7
ID eigendom RAM02
Gebouwde oppervlakte 283
Toestand Te Koop
Eigendom Finca

KENMERKEN

  •  Parkeergelegenheid beschikbaar
  •  Gemeubileerde woning
  •  Airconditioning beschikbaar
  •  Terras beschikbaar
  •  Brandmelders

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences