Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: GreenSG

2 Slaapkamer Terras Te Koop

Balsicas Murcia Spain 30875

€ 88,000 + BTW


0 m2
2 Slaapkamers 1 Badkamer 0 BuiltArea Terrasvormig

Omschrijving Eigendom

GEWELDIG DESIGN. Villa met 2 slaapkamers. Familie Badkamer. Geïnstalleerd KEUKEN met een apart washok. Ingebouwde kleerkasten. VERANDA vooraan. PATIO achteraan. Ruime woonkamer met eetkamer. TUIN VOORAAN. Prijzen vanaf 75.000 EURO + GRATIS KEUKENTOESTELLEN!  

Geschakelde villa in stijl GREEN met 2 slaapkamers, een grote veranda aan de voorzijde en een tuin.

De ville Green heeft een royale voortuin, met pad naar de veranda vooraan. Ideaal voor al-fresco maaltijden en om af te koelen tijdens de zomermaanden. Dit kan gemakkelijk worden beglaasd om een grote extra lounge/conservatorium te creëren.

De voordeur opent naar de ruime woonkamer met eetkamer. Een deur leidt naar de geïnstallerde keuken met van daaruit een deur naar bijkeuken en tenslotte achterdeur naar het terras achteraan.

Er zijn 2 slaapkamers. Een dubbele en een met twee eenpersoonsbedden. Beide zijn voorzien van ingebouwde kasten. De badkamer is een ruime familiebadkamer met een bad.

Dicht bij Balsicas ligt de urbanisatie Residencial Sierra Golf, wat zoals de naam al aangeeft een golfbaan in ontwikkeling, is. Oorspronkelijk begonnen in 2004 werd Sierra Golf het slachtoffer van de economische crash die de Spaanse vastgoedmarkt vrijwel tot stilstand bracht. In 2015 nam de gerespecteerde ontwikkelaar Urmosa, de ontwikkeling over en investeerde miljoenen euro's om Sierra Golf terug te brengen naar waar het zou moeten zijn, wat een van de meest gewilde golfresorts in Murcia is. De golfbaan is volledig gerenoveerd en er is een gloednieuw irrigatiesysteem geïnstalleerd. Er is grond gereserveerd voor een nieuwe supermarkt. Er zijn al een aantal bars op het terrein, waarvan sommige met gemeenschappelijke zwembaden. Meer faciliteiten zijn gepland.

Op slechts vijf minuten rijden van Sierra Golf ligt Balsicas, een typisch Spaans dorp, met een goed aanbod aan winkels, bars en restaurants. Sierra Golf ligt op slechts 15 minuten rijden van de prachtige stranden van de luchthaven van Mar Menor en voor serieuze shopping trips op slechts 15 minuten rijden van het centrum van Murcia stad.

** SPECIAAL AANBOD** Voor een beperkte periode. Mercers schenkt de huishoudtoestellen in alle woningen verkocht op Sierra Golf. Neem nu contact op met Logan voor een bezichtiging op +34.968.199.188.
 

Snelle Opsomming

Prijs € 88,000 + BTW
Oppervlakte eigendom 0 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1
ID eigendom GreenSG
Gebouwde oppervlakte 0
Toestand Te Koop
Eigendom Terrasvormig

KENMERKEN

  •  Zwembad beschikbaar
  •  Terras beschikbaar

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.