Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: RED307

Rijtjeshuis met 2 Slaapkamers Te Koop

Mazarrón Murcia Spain

€ 75,995 + BTW


129 m2
2 Slaapkamers 1 Badkamer 0 BuiltArea Terrasvormig

Omschrijving Eigendom

SCHITTEREND rijtjeshuis in Rebecca-stijl met 2 slaapkamers en 1 badkamer. GERENOVEERDE keuken. Overdekt terras vooraan. Terras achteraan. DAKTERRAS met een prachtig UITZICHT. Gerenoveerde BADKAMER. Smaakvolle inrichting. Gemeubileerd.

BUITENKANS. Gerenoveerd rijtjeshuis in een rustige wijk van Camposol. Zuidwestelijk georiënteerd.

 

Een voetgangerspoort opent op een betegeld voortuintje. Een trap leidt naar het overdekte terras. Het is een geweldige plaats om buiten te eten. Dit terras kan gesloten worden met schuiframen om zo een serre te creëren, een ruimte om het hele jaar door van te genieten.

 

De voordeur opent op de grote woonkamer met eethoek. Deze kamer geniet van veel natuurlijk licht. De keuken werd vernieuwd en gemoderniseerd en is voorzien van voldoende opbergkasten en een groot aanrecht.

 

De achterdeur opent op het terras waar een buitenkeuken gecreëerd werd met plaats voor de boiler eb de wasmachine. Een trap leidt naar het dakterras vanwaar er een prachtig uitzicht is op het landschap. Onder de trap werd een ingebouwde opbergruimte toegevoegd.

 

Een boog vanuit de woonkamer leidt naar de twee slaapkamers. Beide slaapkamers zijn geschikt voor een tweepersoonsbed of twee aparte bedden en zijn voorzien van inbouwkasten. De familiebadkamer is volledig gerenoveerd met een moderne inloopdouche.

 

Camposol profiteert van twee commerciële centra, beide met een verscheidenheid aan lokale voorzieningen, waaronder een medisch centrum, apotheek en een buurthuis en een 18 holes golfbaan en clubhuis. Onlangs is er een kinderspeelplaats bijgekomen, samen met een voetbalveld.

 

Camposol ligt op 15 minuten rijden van de prachtige stranden van de Middellandse Zee, 30 minuten van de internationale luchthaven van Murcia-Corvera en 1 uur van Alicante.

Snelle Opsomming

Prijs € 75,995 + BTW
Oppervlakte eigendom 129 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1
ID eigendom RED307
Gebouwde oppervlakte 0
Toestand Te Koop
Eigendom Terrasvormig

KENMERKEN

  •  Airconditioning beschikbaar
  •  Terras beschikbaar

Floor Plans

image

Energie label

image

Video Presentation

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.