Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: ALHA10

Landhuis met 3 slaapkamers

Alhama De Murcia, Murcia, Spain, 30840

€295,000  €275,000 + Belasting


5000 m2
3 Slaapkamers 2 Badkamer 127 BuiltArea Finca

Omschrijving Eigendom

LANDHUIS. Grote veranda. Prive ZWEMBAD. Omheind perceel van 5.000m2. VOLLEDIG GEMEUBILEERD. 3 slaapkamers en 2 badkamers. Volledig ingerichte keuken. Woonkamer met open haard. BBQ ruimte en houtoven. AIRCONDITIONING. Oprit en garage. Industrieel MAGAZIJN van 350m2. Olijf- en fruitbomen.

Dit landhuis heeft een grote veranda en een prive zwembad en ligt op een volledig omheind perceel van 5.000m2. Deze woning biedt drie slaapkamers, een badkamer, een volledig ingerichte keuken en een woonkamer met open haard. Verder is er een bbq-ruimte met een houtoven, een garage en een oprit met parkeerplaats. Er is een grote industriële loods van 350m2 voor het cultiveren van de olijf- en fruitbomen.

Het huis is volledig gelijksvloers. De voordeur opent op de ruime en lichte woonkamer die voorzien is van airconditioning en van een openhaard. De open keuken, met Amerikaanse onbijtbar, heeft voldoende opbergkasten en een groot aanrecht en is voorzien van alle keukentoestellen. De drie ruime slaapkamers kijken uit op de tuin. De familiebadkamer is opmerkelijk ruim, heeft een douche en een ingebouwde kast.

Aan de voorkant is er een groot overdekt terras en is de ideale plaats om buiten te eten, te ontspannen en te genieten van de rust en de kalmte.

De ruimte rond het grote zwembad is volledig betegeld. Er is een badkamer buiten, zodat er geen gebruik gemaakt moet worden van de badkamer in het huis tussen de zwembeurten.

De buitenruimte omvat een oprit met parkeerplaatsen, het zwembad en de tuin, een overdekte barbecueplaats met een houtoven en landbouwgrond. En er is een kippenhok. Verder is er een grote hangar van 350m2 met nog extra parkeerplaatsen. De hangar wordt momenteel gebruikt als opslagruimte voor landbouwtoestellen, een caravan,… Er is een waterdeposito voor de irrigatie die gedeeld wordt met de buren en waarvan de huidige eigenaar voor een twintigste deel eigenaar is.

Samengevat, dit eigendom is gemaakt om 100% van te genieten met familie of vrienden en het is een GROTE OPPORTUNITEIT!

Deze Finca is gelegen in Alhama de Murcia, op slechts 30 minuten van de luchthaven van Corvera en de stranden van de Baai van Mazarrón. Alhama de Murcia is een Spaanse gemeente in de regio Murcia gelegen in het natuurgebied van Bajo Guadalentín, aan de voet van Sierra Espuña. Alhama de Murcia heeft een eigen KASTEEL, een grote archeologische erfgoed. Er is ook de prachtige omgeving van Los Huertos met zijn huizen omringd door amandel-, sinaasappel- en citroenbomen.

Snelle Opsomming

Prijs €295,000  €275,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 5000 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 2
ID eigendom ALHA10
Gebouwde oppervlakte 127
Toestand Te Koop
Eigendom Finca

KENMERKEN

  •  Zwembad beschikbaar
  •  Parkeergelegenheid beschikbaar
  •  Internet beschikbaar
  •  Tuin beschikbaar
  •  Gemeubileerde woning
  •  Airconditioning beschikbaar
  •  Verwarming beschikbaar
  •  Terras beschikbaar
  •  Kitchen Equipped
  •  Garage Available

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences