Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: TOT15

Landhuis - Totana

Totana, Murcia, Spain, 30850

 €190,000 + Belasting


6800 m2
6 Slaapkamers 2 Badkamer 240 BuiltArea Finca

Omschrijving Eigendom

Groot perceel van 6.800m2. 6 slaapkamers en 2 badkamers. Een grote opslagruimte van 143m2. 2 OPENHAARDEN. Volledig ingerichte keuken. Waterreservoir. UITZICHT OP DE BERGEN. Ruimte voor een ZWEMBAD. Gelegen in Totana.

Een landhuis met twee verdiepingen gelegen op een volledig omheind perceel van 6.800m2, met een waterreservoir van 104m2. De woning bestaat uit 6 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer met twee open haarden en een volledig ingerichte keuken. Op dit perceel staan ook nog andere gebouwen voor agrarisch gebruik. FANTASTISCH TERREIN voor landbouw met olijf- en fruitbomen. Dit huis ligt op slechts enkele minuten van het industrieterrein El Saladar.

Het huis is verdeeld over twee verdiepingen, op de bovenste verdieping zijn er 5 grote slaapkamers, sommige met ingebouwde kasten, twee van hen met schuine plafonds. Er is ook een grote badkamer met een inloopdouche.

Op de begane grond is volledig open plan met een woonkamer, een eetkamer en een volledig ingerichte keuken, voorzien van 2 grote openhaarden op hout. Ook op de benedenverdieping is er een slaapkamer met een ruime badkamer. Verder is er een toegang naar het grote magazijn van 143m2 die gebruikt wordt voor de landbouwwerkzaamheden.

Op het terrein zijn er nog aanvullende gebouwen voor agrarisch gebruik en er is een groot waterreservoir.

De rest van de buitenruimte bestaat uit een oprit met parkeerplaatsen voor meerdere wagens, tuin, landbouwgrond met olijfbomen en fruitbomen.

Kortom, dit pand heeft een groot potentieel voor familie en vrienden en een BUITENKANS om een project te starten.

Gelegen in Totana, Paraje Los Charcos, zeer dicht bij het industrieterrein El Saladar.

Totana is een gemeente in het zuidwesten van de regio Murcia, met een goede verbinding, op 45 km van de hoofdstad Murcia met ongeveer 30.000 inwoners. Gelegen aan de voet van de Sierra Espuña, omvat het vlakke landbouwgebieden en bergachtige dennenbossen binnen haar grenzen, waardoor een verscheidenheid aan natuurlijke hulpbronnen ontstaat die allemaal bijdragen aan de lokale economie, en valt het binnen het gebied dat bekend staat als de Comarca del Bajo Guadalentin.

Snelle Opsomming

Prijs  €190,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 6800 m2
Slaapkamers 6
Badkamers 2
ID eigendom TOT15
Gebouwde oppervlakte 240
Toestand Te Koop
Eigendom Finca

KENMERKEN

  •  Parkeergelegenheid beschikbaar
  •  Internet beschikbaar
  •  Tuin beschikbaar
  •  Eigenschapsklasse duplex
  •  Gemeubileerde woning
  •  Verwarming beschikbaar
  •  Terras beschikbaar
  •  Kitchen Equipped

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences