Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: ISLA53

Huis met 3 slaapkamers te koop

Isla Plana, Murcia, Spain, 30868

 €249,995 + Belasting


800 m2
3 Slaapkamers 1 Badkamer 140 BuiltArea Huis

Omschrijving Eigendom

Een charmant rustiek huis van 140 m2. Gelegen in ISLA PLANA. 3 slaapkamers. 1 badkamer. Perceelgrootte van 800m2. Aangesloten op water & elektra. Ruimte voor ZWEMBAD. Volledig gemeubileerd. UITZICHT OP ZEE EN BERGEN. Groot MAGAZIJN van 100 m² aan eigendom. Mogelijk GASTENAPPARTEMENT.

Een charmant rustiek huis te koop op een perceel van 800 m2 en aangesloten op water en elektriciteit. Het huis van 140 m2 heeft een zeer groot terras met UITZICHT OP ZEE en UITZICHT op het platteland. Het heeft drie slaapkamers, een badkamer, een keuken met open haard en een woonkamer. Gekoppeld aan het huis hebben we een magazijn dat ons in staat stelt om door te gaan om een grotere woonkamer of een ideaal gastenappartement te creëren indien nodig. De tuin biedt voldoende ruimte om naast het grote voorterras uw eigen privézwembad te installeren.

Vanaf het grote terras met uitzicht op zee hebben we toegang tot de ruime woonkamer met hoge houten balkenplafonds.

De grote rustieke keuken is volledig uitgerust met een open haard. In dezelfde kamer hebben we vanwege de grootte ruimte voor een tafel en stoelen.

De slaapkamers zijn zeer ruim, allemaal met twee eenpersoonsbedden en de badkamer is uitgerust met een douchecabine.

Gekoppeld aan het huis hebben we het grote magazijn van 100 m2 dat we kunnen doorbreken om een grotere woonruimte te creëren of gewoon te gebruiken als gastenappartement of als verhuur voor extra inkomsten. Dit gebouw is momenteel "in aanbouw" omdat de eigenaar is begonnen met het toevoegen van nog eens 2 slaapkamers, 1 badkamer, een woonkamer, keuken enz. We hebben ook nog een opslagruimte.

Het gehele terrein is omheind en zal een geweldig vakantiehuis of permanent huis in de zon zijn.

Om alles wat deze woning te bieden heeft te waarderen, moet u het zien. Bel ons vandaag!!

De eigenaar staat open voor aanbiedingen. Mis deze kans niet om uw eigen bedrijf te hebben als een LANDELIJK huis aan de kust! Gelegen in ISLA PLANA, CARTAGENA, MURCIA.

We belichten Isla Plana, bekend als de grens tussen Cartagena en de baai van Mazarrón, de stadsstranden en ongerepte baaien waar u kunt genieten van de natuur, evenals de thermale baden van deze wijk, in de volksmond bekend als het Marrana-bad, uitgeroepen tot cultureel erfgoed. interesse. Isla Plana is een magische plek, bijna een cultus voor ervaren grotduikers aan de Cueva del Agua.

Mazarrón is een van de traditionele zon- en strandbestemmingen in de regio Murcia, met meer dan 35 km kustlijn, waarvan een groot deel maagdelijk is. Talrijke stranden in de baai van Mazarrón hebben de Blauwe Vlag gekregen dankzij de kwaliteit van hun baden en hun diensten.

De stranden van Mazarrón zijn gecertificeerd met de Q voor kwaliteit voor de volgende stranden; Playa de Bahía, Playa de Bolnuevo, Playa del Castellar, Playa Nares & Playa de Rihuete......

Snelle Opsomming

Prijs  €249,995 + Belasting
Oppervlakte eigendom 800 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 1
ID eigendom ISLA53
Gebouwde oppervlakte 140
Toestand Te Koop
Eigendom Huis

KENMERKEN

  •  Parkeergelegenheid beschikbaar
  •  Internet beschikbaar
  •  Tuin beschikbaar
  •  Eigenschapsklasse duplex
  •  Gemeubileerde woning
  •  Verwarming beschikbaar
  •  Terras beschikbaar
  •  Strand in de buurt
  •  Zeezicht
  •  Kitchen Equipped

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences