Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: PDM165

Commercieel pand - Te koop - Puerto de Mazarrón

Puerto de Mazarrón, Murcia, Spain, 30860

 €75,000 + Belasting


95 m2
0 Slaapkamers 0 Badkamer 70 BuiltArea Commercieel gebouw

Omschrijving Eigendom

Commerciële eenheid te koop. Een 70m2. GROOT TERRAS VAN 25m2. Airconditioning. Op het zuiden gelegen. Gemakkelijk parkeren. Op loopafstand, dicht bij het strand. Gelegen in Puerto de Mazarrón. Naast bars en restaurants en andere lokale voorzieningen.

Welkom in een commercieel pand van 70 m² met een groot terras van 25 m², gelegen op slechts 200 meter van het prachtige strand van Playa de La Isla. Momenteel exploiteert de eigenaar het als fietsverhuurwinkel met een kleine kantoorruimte en een toilet, maar wij nodigen u uit om uw eigen baas te zijn en van deze ruimte de zaak van uw dromen te maken.

Met een open geest en ondernemerszin heeft u verschillende opties om uw project tot leven te brengen. Hier zijn enkele voorstellen:

1. Dansacademie: Als je gepassioneerd bent door dansen en leservaring hebt, kan deze locatie een levendige dansacademie worden. Het biedt lessen in verschillende stijlen, zoals salsa, bachata, hiphop, hedendaagse dans en nog veel meer. Profiteer van het terras om evenementen en buitententoonstellingen te organiseren.

2. Evenementenplanner: als je over organisatorische vaardigheden en creativiteit beschikt, kun je van deze ruimte een evenementencentrum maken. Organiseer themafeesten, verjaardagen, intieme bruiloften, bedrijfsbijeenkomsten en andere bijzondere evenementen.

3. Schoonheids- en massagecentrum: Als u gepassioneerd bent door persoonlijke verzorging en welzijn, overweeg dan om een ​​schoonheids- en massagecentrum op te richten met gezichts- en lichaamsbehandelingen, manicures, pedicures en ontspannende massages. Creëer een gastvrije en ontspannen omgeving waarin uw klanten kunnen genieten van een verkwikkende ervaring.

4. Taalacademie: Als je taalvaardigheden hebt en graag lesgeeft, kun je hier een talenschool openen. Biedt lessen in het Engels, Frans, Duits, Spaans en andere populaire talen.

5. Modewinkel waar modeondernemers hun ideeën tot leven kunnen brengen en hun klanten kunnen boeien met unieke producten en trends.

Dit zijn slechts enkele ideeën, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij nodigen u uit om deze commerciële unit te bezoeken en uw plannen te bespreken om de ruimte aan te passen aan uw specifieke behoeften. Als huren ook een optie is die u interesseert, aarzel dan niet om het ons te vragen.

De baai van Mazarrón is ook de ideale omgeving voor actief toerisme gericht op watersport, met meerdere mogelijkheden zoals zeilen, sportvissen of duiken.

Mazarrón is een van de traditionele zon- en strandbestemmingen in de regio Murcia, met een kustlijn van meer dan 35 km, waarvan een groot deel ongerepte kustlijn is. Talrijke stranden in de baai van Mazarrón zijn bekroond met de Blauwe Vlag dankzij de kwaliteit van hun zwemfaciliteiten en hun diensten.

De stranden van Mazarrón zijn gecertificeerd met de Q voor kwaliteit voor de volgende stranden; Playa de Bahía, Playa de Bolnuevo, Playa del Castellar, Playa Nares en Playa de Rihuete.

Snelle Opsomming

Prijs  €75,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 95 m2
Slaapkamers 0
Badkamers 0
ID eigendom PDM165
Gebouwde oppervlakte 70
Toestand Te Koop
Eigendom Commercieel gebouw

KENMERKEN

  •  Parkeergelegenheid beschikbaar
  •  Internet beschikbaar
  •  Airconditioning beschikbaar
  •  Terras beschikbaar
  •  Strand in de buurt
  •  Golfbaan in de buurt

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences