Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: ALCONEW

Halfvrijstaande villa - nieuwbouw

Puerto de Mazarrón, Murcia, Spain, 30860

 €340,000 + Belasting


230 m2
4 Slaapkamers 3 Badkamer 152 BuiltArea Twee onder een kap

Omschrijving Eigendom

NIEUW GEBOUW. 3 verdiepingen tellend pand. GROTE ONDERBOUW. 4 slaapkamers. Allemaal met inbouwkasten. 3 badkamers. (1 en suite). Grote KLEEDKAMER. Privé ZWEMBAD. MODERNE AFWERKING.

Maak uw droom waar! 2 NIEUWBOUW WONINGEN gelegen in El Alcolar, dicht bij het strand en voorzieningen.

 

Er zijn 3 slaapkamers voorzien van inbouwkasten. De hoofdslaapkamer heeft een ensuite badkamer, een aparte kleedkamer en een inbouwkast. De inkomhal heeft een handige vestiaire. De grote keuken heeft een bijkeuken. Er is een hellend dak met platte dakpannen. Gewapend beton met wafelplaten. Capuchinakasten met luchtkamer en thermische isolatie. Gladde gevel met waterafstotende verf. Privé zwembad. Drempels en goten in graniet. Binnentrap met treden in Silestone of vergelijkbaar en leuningen in roestvrij staal. Gerectificeerde porcellanato vloer, premium kwaliteit. Gerectificeerde porseleinen tegels, premium kwaliteit, in badkamers en keuken. Veiligheidsingangsdeur in wit thermisch gelakt staal met drie ankerpunten. Gladde, wit gelakte binnendeuren. Balkons bij kamers met wit gelakt stalen leuningen met een minimalistisch design. Kantel- en draaibare witte jaloezieën met aluminium lamellen met thermo-akoestische isolatie. Beglazing met Climalit systeem of vergelijkbaar. ROCA sanitair in wit. Eéngreeps kranen. Elektrische boiler van 80 liter. Televisie- en datapunten in de woonkamer en slaapkamers. Telefoonaansluiting in de woonkamer. Pre-installatie van airconditioning via leidingen op beide verdiepingen. Afwerking muur in natuursteen en binnentuin. Luifelskelder met onafhankelijke toegang. Buitenpergola in wit gelakt aluminium voor de parkeerplaats met een exclusief design. Perceel aan de buitenkant met toegankelijkheid via hellingbanen. Dakraam met thermisch regelsysteem voor de ventilatie en de bovenverlichting van de hal en het trappenhuis op de eerste verdieping.

 

De werkzaamheden zullen in 2023 beginnen en de geschatte oplevering zal in mei 2024 zijn. U hoeft alleen uw woning te reserveren. U kunt uw woning reserveren vanaf 10.000 euro met volledige garantie.

 

De wijk Alcolar is zeer goed gelegen aan het strand van Rihuete en de Promanade van Puerto de Mazarrón, de wijk Alamillo, winkels, bars en restaurants en het nieuwe winkelcentrum Mazarrón Park. Het is een woonwijk voor eerste en tweede woningen, vanwege de nabijheid van alle voorzieningen.

 

Vraag ons om vrijblijvende informatie, wij hebben plannen en bestekbladen tot uw beschikking en voeren het project van uw droom uit.

 

Mazarrón is een van de traditionele zon- en strandbestemmingen van de regio Murcia, met meer dan 35 km kustlijn, waarvan een groot deel maagdelijke kustlijn is. Talrijke stranden in de baai van Mazarrón zijn onderscheiden met de Blauwe Vlag dankzij de kwaliteit van het bad en de dienstverlening.

 

De stranden van Mazarrón zijn gecertificeerd met de Q voor kwaliteit voor de volgende stranden; Bahía strand, Bolnuevo strand, Castellar strand, Nares strand & Rihuete strand.

Snelle Opsomming

Prijs  €340,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 230 m2
Slaapkamers 4
Badkamers 3
ID eigendom ALCONEW
Gebouwde oppervlakte 152
Toestand Te Koop
Eigendom Twee onder een kap

KENMERKEN

  •  New Build Property
  •  Zwembad beschikbaar
  •  Parkeergelegenheid beschikbaar
  •  Airconditioning beschikbaar
  •  Terras beschikbaar
  •  Strand in de buurt

Energie label

image

Video Presentation

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences