Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: MCC108

Halfvrijstaande woning met 1 slaapkamer

Mazarrón Country Club, Mazarrón, Murcia, Spain, 30879

€ 84,950 + BTW


140 m2
1 Slaapkamers 1 Badkamer 55 BuiltArea Twee onder een kap

Omschrijving Eigendom

ZUIDELIJK gericht. Halfvrijstaande bungalow. 1 slaapkamer en 1 badkamer. SERRE. Airconditioning. UITZICHT OP DE BERGEN. Terras achteraan. GEMEENSCHAPPELIJK ZWEMBAD. Verhoogde tuinmuren. Raamgrillen en vliegenramen. WALK IN kleerkast. Ruimte voor een zwembad.

Op het zuiden gelegen half vrijstaande woning, gelegen op de zeer populaire Mazarron Country Club met ruimte voor een zwembad of camper.

De voortuin is bedekt met siergrind en een wandelpad leidt naar de serre met een gezellig zonneterras ernaast. De struik vooraan zorgt voor intimiteit. De serre is voorzien van een plafondventilator en heeft dubbele beglazing. Het is een aangename plaats om te genieten van het prachtige uitzicht op de bergen.

De voordeur opent op de open woonkamer met keuken. De woonkamer is licht en is voorzien van een plafondventilator en airconditioning. De volledig ingerichte keuken is gemoderniseerd en heeft voldoende opbergkasten en een groot aanrecht. Er is indirecte ledverlichting. Er is een electrische kookplaat geïnstalleerd maar er is gas voorzien indien gewenst. Een ontbijtbar scheidt de keuken van de woonkamer.

De achterdeur geeft ui op het terras waar een kleine bijkeuken is geïnstalleerd met de waterboiler, de wasmachine en een extra koelkast. Een houten schuurtje biedt extra opslagruimte. Een deur leidt verder naar de gemeenschappelijke tuin vanwaar er een prachtig uitzicht op de bergen.

Een deur vanuit de woonkamer leidt naar de slaapkamer die voorzien is van airconditioning, een plafondventilator en een geweldige inloopkast. Een andere deur opent op de familiebadkamer die een moderne inloopdouche heeft. Zelfs vanuit de badkamer is er een prachtig uitzicht over de bergen.

Achter het huis is er een gemeenschappelijke tuin met verschillende bomen en struiken, ideaal om te ontspannen en te genieten van de Spaanse zon.

Mazarron Country Club is een exclusieve, omheinde gemeenschap, op slechts een paar minuten rijden van de stad Mazarron en de prachtige stranden die de blauwe vlag standaard hebben bereikt.  Er is een groot gemeenschappelijk zwembad, tennisbanen, petanquebanen, een bar en een restaurant. De urbanisatie is omgeven door talrijke heuvels en bergketens.

Snelle Opsomming

Prijs € 84,950 + BTW
Oppervlakte eigendom 140 m2
Slaapkamers 1
Badkamers 1
ID eigendom MCC108
Gebouwde oppervlakte 55
Toestand Te Koop
Eigendom Twee onder een kap

KENMERKEN

  •  Zwembad beschikbaar
  •  Parkeergelegenheid beschikbaar
  •  Internet beschikbaar
  •  Tuin beschikbaar
  •  Gemeubileerde woning
  •  Airconditioning beschikbaar
  •  Verwarming beschikbaar
  •  Terras beschikbaar
  •  Golfbaan in de buurt
  •  Kitchen Equipped

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.