Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: PDM129

Appartement met 2 slaapkamers te koop

Puerto de Mazarrón, Murcia, Spain, 30875

 €99,995 + Belasting


0 m2
2 Slaapkamers 1 Badkamer 0 BuiltArea Appartement

Omschrijving Eigendom

Zeer goede investering. Appartement aan de kust. 2 slaapkamers en 1 badkamer. AIRCONDITIONING. Volledig ingerichte keuken. Panoramisch uitzicht op zee en de haven. Loopafstand naar het strand. Dicht bij voorzieningen.

Dit is een geweldige investering. Het is een prachtig appartement met airconditioning, gebouwd op de helling van de berg gelegen aan de kust met uitzicht op de ZEE en de jachthaven. Dit appartement biedt 2 slaapkamers, 1 badkamer en een volledig uitgeruste keuken. Gelegen in een woonwijk, op slechts een steenworp afstand van het strand en de promenade waar u kunt genieten van de grote verscheidenheid aan winkels en restaurants.

Wat echt opvalt aan dit appartement is het indrukwekkende ZEEZICHT en op de haven, waarvan u vanuit alle kamers kunt genieten.

De woonkamer is zeer ruim en licht met directe toegang tot het grote gemeenschappelijke terras waar een barbecue staat en waar u uitzicht heeft op de zee en de haven. Een geweldige buitenruimte waar u kunt genieten van de warme zomermiddagen. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur.

De lichte hoofdslaapkamer is voorzien van een ingebouwde kledingkast, waarin momenteel de wasmachine geïnstalleerd is. De andere grote slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een kledingkast. Vanuit beide slaapkamers kunt u genieten van het uitzicht op zee. De badkamer is voldoende ruim en heeft een hydro massage douche.

Dit een geweldige kans om een vakantiehuis aan het strand te kopen of als investering voor verhuur.

De baai van Mazarrón is ook de ideale omgeving voor actief toerisme gericht op watersporten zoals zeilen, sportvissen of diepzeeduiken.

Mazarrón is een van de traditionele zon- en strandbestemmingen in de regio Murcia, aangezien het meer dan 35 km kustlijn heeft, waarvan een groot deel ongerept is. Talrijke stranden in de baai van Mazarrón zijn onderscheiden met de Blauwe Vlag dankzij de kwaliteit van het zwemwater en hun dienstverlening.

De stranden van Mazarrón zijn gecertificeerd met de Q voor kwaliteit voor de volgende stranden: Bahia Beach, Bolnuevo Beach, Castellar Beach, Nares Beach & Rihuete Beach.

Snelle Opsomming

Prijs  €99,995 + Belasting
Oppervlakte eigendom 0 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1
ID eigendom PDM129
Gebouwde oppervlakte 0
Toestand Te Koop
Eigendom Appartement

KENMERKEN

  •  Airconditioning beschikbaar
  •  Zeezicht

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences