Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Zoek onroerend goed in Puerto de Mazarrón te koop

Vind uw droomhuis te koop in de regio Murcia


Airco
BBQ/Grill
Strand in de buurt
Auto haven
Centrale verwarming
Gemeenschappelijk zwembad
Serre
Overdekt terras
En Suite
Open haard
Volledig Gemeubileerd
Garage
Gasten appartement
Bubbelbad
Lifttoegang
Uitzicht op de bergen
Naast de weg parkeren
Open terras Open
Priveparkeren
Prive zwembad
Zeezicht
Solarium
Opslagruimte
Terrasgebied
onderbouw
Op loopafstand van voorzieningen

Vastgoed te koop in Puerto de Mazarron

Puerto de Mazarron is een badplaats aan de prachtige Spaanse Costa Calida. Mercers Spanish Property heeft onroerend goed te koop in Puerto de Mazarron dat perfect voor u is, of u nu op zoek bent naar vakantiehuizen in Puerto de Mazarron, of investeringsmogelijkheden in Spaans onroerend goed. Het eigendom van Puerto de Mazarron ligt zeer dicht bij witte zandstranden en helderblauw water, evenals vele commerciële voorzieningen, waaronder luxe winkels, bars, restaurants en de nieuwe Euro Marina. Villa's in Puerto de Mazarron zijn erg populair bij zelfs de Spanjaarden zelf.

Omdat Puerto Mazarron zo'n populair gebied is, kunnen potentiële kopers van onroerend goed die onafhankelijk kijken, het vaak moeilijk vinden om hun droomhuis te ontdekken uit wat er beschikbaar is. Omdat we echter tot de eerste makelaars in Puerto Mazarron behoorden, hebben we veel ervaring en expertise als het gaat om huizen in Puerto de Mazarron en appartementen in Puerto de Mazarron. Dit betekent dat we u kunnen helpen te vinden wat u zoekt, of dat nu huizen te koop zijn in Puerto de Mazarron, villa's te koop in Puerto de Mazarron en appartementen te koop in Mazarron!

Hieronder kunt u bladeren door alle woningen in Puerto de Mazarrón die te koop zijn. Deze omvatten populaire opties zoals appartementen met 2 slaapkamers te koop in Puerto de Mazarron, studio's met 1 slaapkamer die te koop zijn in Puerto de Mazarron, en zelfs finca's met 2 slaapkamers te koop in Puerto Mazarron. Wat kies jij...?

24 Properties found (Refined)