Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: Plot La Majada

0 slaapkamer perceel te koop

Mazarrón, Murcia, Spain, 30878

€99,995  €79,995 + Belasting


51304 m2
0 Slaapkamers 0 Badkamer 0 BuiltArea Percelen

Omschrijving Eigendom

Groot landelijk plot van meer dan 51.000m2. Ongeveer twintig minuten rijden naar lokale stranden. Korte afstand tot lokaal restaurant en winkel.

Prachtige kans om een ​​groot stuk grond te kopen met de restanten van een huis.   

Dit perceel profiteert gedeeltelijk van de natuurlijke irrigatie van het water van de Rambla de Cañete, die zich ten zuiden en ten westen van het perceel bevindt.   

Het perceel is gelegen tussen La Cañada Honda en Los Lardines. Zoals gezegd zijn er de restanten van een pand op het perceel gezeten; een gelijkvloers gebouw met een gevel van 14m2. Deze bestaat uit een huis en veranda.   

Hoewel dit een landelijke locatie is, bent u slechts twintig minuten rijden naar de stranden van Puerto de Mazarron, Bolnuevo enz.   

Het gehucht La Majada met een bevolking van ongeveer tweehonderd mensen heeft een kerk, restaurant en bar en een lokale winkel die vanuit iemands huis werkt, plus een medisch centrum. Er zijn tal van wandel- en fietspaden in en rond het gebied waardoor u de mogelijkheid heeft om de prachtige fauna en flora te bewonderen.   

De stad Mazarron ligt op negen kilometer afstand en heeft alle lokale voorzieningen die u in een stad zou verwachten, inclusief het postkantoor en het stadhuis.   

La Majada ligt op ongeveer vijfenveertig minuten rijden van de internationale luchthaven van Murcia (Corvera) en Alñicante ligt op ongeveer een uur en vijftien minuten.   

Snelle Opsomming

Prijs €99,995  €79,995 + Belasting
Oppervlakte eigendom 51304 m2
Slaapkamers 0
Badkamers 0
ID eigendom Plot La Majada
Gebouwde oppervlakte 0
Toestand Te Koop
Eigendom Percelen

KENMERKEN

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences