Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: ALCO18

Perceel met 0 slaapkamers te koop

Camposol El Alamillo Murcia Spain 30875

€ 169,000 + BTW


460 m2
0 Slaapkamers 0 Badkamer 0 BuiltArea Percelen

Omschrijving Eigendom

Geweldige kans! Een perceel van 460m2. Gelegen in de wijk El Alcolar. Dit is een bouwgrond voor een vrijstaande villa met 2 of 3 slaapkamers. Ruimte voor een privé zwembad. Ontwerp uw eigen villa. Op loopafstand van het strand, voorzieningen en lokale scholen.  

Maak uw droom waar!

Een prachtig hoekperceel van 460m2 gelegen in de wijk El Alcolar in Puerto de Mazarrón, klaar om bebouwd te worden. Of u nu een vrijstaande villa overweegt om het perfecte vakantiehuis te maken, uw eeuwige huis te bouwen of gewoon als investering om twee halfvrijstaande villa's te bouwen, of vier appartementen om door te verkopen, dit is een geweldige kans.

Als u besluit om een vrijstaande villa te bouwen, is er voldoende ruimte om uw eigen privé-zwembad te installeren en kan de woning 2 tot 3 slaapkamers bieden. Dit is een geweldige kans om aan de kust te bouwen.

De wijk El Alcolar ligt zeer dicht bij de promenade van Puerto de Mazarron, het strand van Rihuete en de wijk El Alamillo. Het is op loopafstand van alle voorzieningen en lokale scholen.

Doe vandaag nog uw aanvraag en maak dit droomproject waar!

Mazarrón is een van de traditionele zon- en strandbestemmingen in de regio Murcia, omdat het meer dan 35 km kustlijn heeft, waarvan een groot deel onbedorven is. Talrijke stranden in de baai van Mazarrón zijn bekroond met de Blauwe Vlag dankzij de kwaliteit van het bad en de diensten.

De stranden van Mazarrón zijn gecertificeerd met de Q voor kwaliteit voor de volgende stranden; Bahía strand, Bolnuevo strand, Castellar strand, Nares strand en Rihuete strand...
 

Snelle Opsomming

Prijs € 169,000 + BTW
Oppervlakte eigendom 460 m2
Slaapkamers 0
Badkamers 0
ID eigendom ALCO18
Gebouwde oppervlakte 0
Toestand Te Koop
Eigendom Percelen

KENMERKEN

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.