Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: MUN01

Perceel Te Koop

Alhama De Murcia, Murcia, Costa Calida, Spain

€ 17,000 + BTW


504 m2
0 Slaapkamers 0 Badkamer BuiltArea Percelen

Property Description

FANTASTISCHE kans om een stuk grond te kopen met de overblijfselen van een finca. 504 vierkante meter. Potentieel om een pand met twee verdiepingen te bouwen. Landelijke locatie. Ongeveer 40 minuten naar de kust.

Een kans om een landelijk perceel van ongeveer 504 vierkante meter te verwerven met de overblijfselen van de bestaande woning. In de akte van de gond staat dat het oorspronkelijke huis uit twee verdiepingen bestond. De begane grond heeft een oppervlakte van 104m2 en de tweede verdieping 26m2.

De huidige eigenaar heeft een bouwvergunning voor een woning met twee slaapkamers en twee badkamers. Als u de grond zou kopen met het oog op een verbouwing, moeten de bouwvergunning aangevraagd en goedgekeurd worden.

Dit stuk land is gelegen in een klein gehucht omringd door vergelijkbare percelen waardoor u de kans krijgt om te leven in een typisch Spaanse landelijke omgeving. Het dorp Los Muñoces is de dichtstbijzijnde wijk, al is dit zeer klein. Alhama de Murcia is ongeveer 10 km van hier, dat is een grote bloeiende stad aan de voet van de bergen van de Sierra Espuña.

Deze landelijke locatie te midden van brede valleien, is omgeven door verschillende bergketens en een prachtig open en glooiend landschap.

Los Muñoces ligt op slechts 15 minuten rijden van de internationale luchthaven van Murcia (Corvera) en de luchthaven van Alicante ligt op ongeveer 1 uur rijden.< br>
De prachtige stranden van de Middellandse Zee en de prachtige jachthaven van Puerto de Mazarron liggen op ongeveer 40 minuten rijden en in de tegenovergestelde richting wachten de stranden van de Mar Menor binnen dezelfde tijd op u.
 

Quick Summary

Price € 17,000 + BTW
Property Size 504 m2
Bedrooms 0
Bathrooms 0
Property Id MUN01
Built Area
Status Te Koop
Property Percelen

PROPERTY MAP

FEATURED PROPERTIES

We have Properties in these Areas View a list of Featured Properties.