Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: PLOTC2

Slaapkamer Perceel te koop

Camposol, Mazarrón, Murcia, Spain, 30875

 €24,000 + Belasting


680 m2
0 Slaapkamers 0 Badkamer 0 BuiltArea Percelen

Omschrijving Eigendom

Twee bouwkavels van elk 686m2. Gelegen op urbanisatie CAMPOSOL Sector C. EUR 24.000 elk. Ideaal voor het bouwen van uw droomhuis. De juiste vergunningen en licenties moeten worden aangevraagd.

ZELDZAME KANS om uw eigen stuk grond te kopen in het hart van de immer populaire urbanisatie Camposol.

We hebben twee bouwkavels beschikbaar, elk is 686m2 groot en ze bevinden zich in sector C van de urbanisatie en zijn beschikbaar voor de prijs van 24.000 euro per stuk. U heeft de mogelijkheid om uw droomhuis te bouwen, mits het aanvragen van de juiste vergunningen en licenties.

De mogelijkheden zijn eindeloos om je prachtige forever home in de zon te ontwerpen. Er kan toestemming worden verleend voor een bebouwde oppervlakte tot 100m2.

Wij kunnen u helpen met het proces van architecten en advocaten om het proces voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Stel niet uit. Neem nu contact met ons op om deze geweldige prijs-kwaliteitverhouding te bespreken .... 24.000 EUR per stuk plus belastingen en toeslagen!!

De percelen zijn gelegen in een rustige omgeving in de immer populaire Residencial Camposol Golf Development. Camposol (land van de zon) ligt in een brede natuurlijke vallei en is omgeven door verschillende bergketens en een heerlijk open en glooiend landschap. Camposol profiteert van een 18 holes golfbaan, maar we beschrijven Camposol als een ontwikkeling met een golfbaan in plaats van een golfresort.

Camposol profiteert van twee winkelcentra, beide met een verscheidenheid aan supermarkten, winkels, dierenartsen, opticiens, kappers, tandartsen, banken, postkantoren, bars en restaurants, waaronder Indiaas, Chinees, Spaans, Engels, Italiaans en Bulgaars. Er is ook een medisch centrum, een apotheek en een gemeenschapscentrum, en natuurlijk de 18-holes golfbaan en het clubhuis, waar veel sociale evenementen, livemuziek, enz. worden gehouden. Onlangs zijn er een kinderspeelpark en een apart voetbalveld toegevoegd naar de lijst met voorzieningen.

Camposol ligt op slechts 15 minuten rijden van de prachtige mediterrane stranden en de nieuwe jachthaven in Puerto de Mazarrón en op slechts 30 minuten van de luchthaven van Corvera (Murcia) en ongeveer 1 uur van de luchthaven van Alicante.

Snelle Opsomming

Prijs  €24,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 680 m2
Slaapkamers 0
Badkamers 0
ID eigendom PLOTC2
Gebouwde oppervlakte 0
Toestand Te Koop
Eigendom Percelen

KENMERKEN

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences