Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: PLOTC3

Slaapkamer Perceel te koop

Camposol, Mazarrón, Murcia, Spain, 30875

 €29,000 + Belasting


500 m2
0 Slaapkamers 0 Badkamer BuiltArea Percelen

Omschrijving Eigendom

Bouwgrond te koop. 500m2. Gelegen op sector C van Camposol. Mogelijkheid om een woning van 100m2 te bouwen naar uw smaak. De juiste vergunningen en licenties dienen aangevraagd te worden.

BUITENKANS om een bouwgrond te kopen van 500m2, gelegen op sector C van Camposol, voor EUR 29.000.

U kunt een woning bouwen van 100m2 naar uw eigen smaak met twee slaapkamers en een badkamer, onder voorbehoud van het aanvragen van de juiste vergunningen en licenties.

Als u de grond koopt om er een woning op te bouwen, zullen bouwvergunningen moeten worden aangevraagd en goedgekeurd. U zou ook een geprefabriceerd huis op het land kunnen plaatsen, maar ook dit moet door de autoriteiten goedgekeurd worden.

De percelen zijn gelegen in een rustige omgeving in het altijd populaire Residencial Camposol Golf Development. Camposol (land van de zon) is gelegen in een brede natuurlijke vallei en is omgeven door verschillende bergketens en een prachtig open en golvend landschap. Camposol profiteert van een 18 holes golfbaan, maar we beschrijven Camposol als een urbanisatie met een golfbaan, niet een golfbaan met een complex er rond.

Camposol profiteert van twee winkelcentra, beide met een verscheidenheid aan voorzieningen, zoals supermarkten, winkels, dierenartsen, opticiens, kappers, tandarts, bank, postkantoren, bars en restaurants, waaronder Indiase, Chinese, Spaanse, Engelse, Italiaanse en Bulgaarse. Er is ook een medisch centrum, een apotheek en een gemeenschapscentrum, en natuurlijk de 18 holes golfbaan en het clubhuis, waar vele sociale evenementen, live muziek, enz. worden gehouden. Een speeltuin voor de kinderen is een nieuwe aanwinst die dicht bij het medisch centrum ligt, net als een voetbalveld dat op sector D is aangelegd.

Camposol ligt op 15 minuten met de auto van de prachtige stranden van de Middellandse Zee en de jachthaven in Puerto de Mazarrón, 30 minuten van de internationale luchthaven van Murcia-Corvera en 1 uur van Alicante.

Snelle Opsomming

Prijs  €29,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 500 m2
Slaapkamers 0
Badkamers 0
ID eigendom PLOTC3
Gebouwde oppervlakte
Toestand Te Koop
Eigendom Percelen

KENMERKEN

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences