Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: TOT02

Villa met 3 slaapkamers te koop

Totana, Murcia, Spain, 30850

 €320,000 + Belasting


3400 m2
3 Slaapkamers 4 Badkamer 0 BuiltArea Vrijstaande Villa

Omschrijving Eigendom

Fantastische villa in KASTEEL-stijl van 400 m2. Omheind perceel van 3.400m2. 3 slaapkamers. 2 badkamers. 2 WC's. Ondergrondse GARAGE. Grote zolder van 160M2. UTILITEIT Kamer. Gebouwd met natuursteen. Smeedijzeren staven. PANORAMISCH UITZICHT.

Deze prachtige villa in kasteelstijl van 400 m2 is gelegen op een volledig omheind perceel van 3.400 m2 en verdeeld over drie verdiepingen. Dit huis in unieke stijl gebouwd met natuursteen, een leien dak en smeedijzeren staven. heeft drie slaapkamers, twee badkamers, twee toiletten, bijkeuken, bijkeuken, ondergrondse garage, woonkamer, veranda, terrassen en grote zolder van 160m2.

Te beginnen met de zolder, dit hele niveau is een open ruimte met schuine plafonds, waardoor je de mogelijkheid hebt om meer kamers te creëren. Er is een toilet en een grote open ruimte voor een kleedkamer of wat je maar wilt toevoegen.

Op de eerste verdieping zijn er drie lichte slaapkamers met dubbele beglazing en smeedijzeren tralies. Een van de slaapkamers is voorzien van een kleedkamer. De badkamers hebben pre-installatie voor water en elektra stopcontacten etc. Ze zijn zeer ruim. Een van de badkamers heeft een grote douche en een bubbelbad en de andere badkamer heeft een douchecabine.

De kelder van 167 m2 wordt momenteel gebruikt als garage met een capaciteit voor drie voertuigen. Vanaf hier is er toegang naar buiten waar een grote veranda is met uitzicht op het land en het omliggende platteland. Er is voldoende ruimte voor een barbecue of juist een complete zomerkeuken. In deze ruimte is een toilet geplaatst.

De buitenkant van het chalet is een zeer aangename omgeving omdat u kunt genieten van de rust en stilte die de omgeving biedt. Door de grootte van het perceel is er voldoende ruimte om uw eigen privé zwembad, jacuzzi, sportterrein, enz...

Deze woning zou ideaal kunnen zijn voor een familiebedrijf zoals bijvoorbeeld een landelijke bed and breakfast.

Gelegen aan de rand van Totana, op slechts een paar minuten van het stadscentrum en 35 minuten van de kust van de baai van Mazarrón. Totana is een gemeente in de regio Murcia in Spanje. De lokale economie is grotendeels afhankelijk van de landbouw en aanverwante industrieën. Het heeft een treinstation met een dienst op de forenzenlijn Cercanías Murcia/Alicante, met verbindingen naar Alicante en Murcia.

De faciliteiten in de stad zijn uitstekend met een aantal moderne voorzieningen. Het Move Sports Centre (Centro Municipal de Deporte y salud) heeft een binnenzwembad, een spinroom, een fitnessruimte en nog veel meer met een groot aantal lessen die elke dag plaatsvinden.

Snelle Opsomming

Prijs  €320,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 3400 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 4
ID eigendom TOT02
Gebouwde oppervlakte 0
Toestand Te Koop
Eigendom Vrijstaande Villa

KENMERKEN

  •  Terras beschikbaar

Energie label

image

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.