Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: MCCPLOT01

Perceel te koop - Mazarrón Country Club

Mazarrón Country Club, Mazarrón, Murcia, Spain, 30870

 €69,000 + Belasting


500 m2
Slaapkamers Badkamer 500 BuiltArea Percelen

Omschrijving Eigendom

Bouwgrond te koop 500m2 gelegen op Mazarrón Country Club. Bouw uw droomhuis in de zon met 2 of 3 slaapkamers. De benodigde vergunningen en vergunningen zullen moeten worden aangevraagd. Mazarrón Country Club heeft een groot gemeenschappelijk zwembad, tennisbanen, petanquebanen, een bar en een restaurant.

Een bouwgrond van 500 m2 te koop, gelegen in de urbanisatie van Mazarrón Country Club. Op het perceel kunt u een huis bouwen met twee slaapkamers en een badkamer, met de juiste vergunningen. Als u de grond zou kopen met het oog op het bouwen van het onroerend goed, moet u een bouwvergunning aanvragen en goedkeuren.

Deze gated community geeft u vrede, rust en ontspanning.

Mazarrón Country Club ligt in een onverslaanbare en rustige omgeving die profiteert van een aangenaam mediterraan klimaat, met hoge temperaturen in de zomer en gematigde temperaturen gedurende de rest van het jaar. Mazarrón Country Club heeft een groot gemeenschappelijk zwembad, tennisbanen, petanquebanen, een bar en een restaurant. De urbanisatie is omgeven door talrijke heuvels en bergketens. Het is een prachtige locatie voor een vakantiehuis of voor fulltime wonen.

Mazarrón Country Club is een exclusieve, omheinde gemeenschap, op slechts een paar minuten rijden van de stad Mazarrón en de prachtige stranden van Puerto de Mazarron die de blauwe vlag-standaard hebben bereikt.

De dichtstbijzijnde winkels, voorzieningen en golfbaan bevinden zich in de urbanisatie Camposol, op slechts vijf minuten rijden.

Mazarrón Country Club ligt op slechts een paar minuten rijden van de stad Mazarrón.

Mazarrón is een van de traditionele zon- en strandbestemmingen in de regio Murcia, met meer dan 35 km kustlijn, waarvan een groot deel ongerepte kustlijn. Talloze stranden in de baai van Mazarrón zijn bekroond met de Blauwe Vlag dankzij de kwaliteit van het bad en de diensten.

De stranden van Mazarrón zijn gecertificeerd met de Q voor kwaliteit voor de volgende stranden; Bahía-strand, Bolnuevo-strand, Castellar-strand, Nares-strand & Rihuete-strand.

Snelle Opsomming

Prijs  €69,000 + Belasting
Oppervlakte eigendom 500 m2
Slaapkamers
Badkamers
ID eigendom MCCPLOT01
Gebouwde oppervlakte 500
Toestand Te Koop
Eigendom Percelen

KENMERKEN

Energie label

image

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences