Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: PLOTC4

Camposol - Perceel te koop

Camposol, Mazarrón, Murcia, Spain, 30875

 €39,900 + Belasting


600 m2
0 Slaapkamers 0 Badkamer 0 BuiltArea Percelen

Omschrijving Eigendom

Geweldige kans om een HOEK perceel van 600m2 te kopen in Camposol (sector C). Ontwerp uw droomwoning van 100 m2 na het aanvragen van de juiste vergunningen en licenties.

Droom je ervan om je eigen huis te bouwen?

 

Dit is een geweldige kans om precies dat te doen. Door een CORNER bouwkavel van 600 m2 te kopen, kunt u een woning van 100 m2 met twee slaapkamers en één badkamer ontwerpen die er precies zo uitziet als u wilt. Het enige dat u hoeft te doen, is de juiste vergunningen en licenties aan te vragen. Er is ook de mogelijkheid om een ​​geprefabriceerd huis op het land te plaatsen - onthoud alleen dat het moet worden goedgekeurd door de relevante autoriteiten.

De percelen zijn gelegen in de prachtige urbanisatie Camposol (sector C), in een rustige omgeving in de immer populaire Residencial Camposol Golf Development.

Met prachtige stranden op slechts een klein eindje rijden, een golfbaan, twee commerciële centra en een kinderspeelpark, ligt Camposol ook op slechts 30 minuten rijden van de internationale luchthaven van Murcia en op 1 uur rijden van de luchthaven van Alicante, waardoor het een zeer gewilde locatie. U kunt het schilderachtige platteland verkennen, aangezien de buurt in een natuurlijke, brede vallei ligt, omringd door verschillende bergketens en een prachtig open, glooiend landschap.

Er is plezier voor het hele gezin, want u kunt deelnemen aan een vermakelijke 18-holes golfbaan, of u kunt heerlijk dineren in een van de vele restaurants in de buurt, terwijl de kinderen de kinderspeeltuin bezoeken of op de voetbal spelen staanplaats die is gebouwd op sector D. U kunt ook slechts 15 minuten met de auto reizen en u bevindt zich bij de prachtige mediterrane stranden of de prachtige jachthaven van Puerto de Mazarron.

 

Prijs: 39.900 euro

Snelle Opsomming

Prijs  €39,900 + Belasting
Oppervlakte eigendom 600 m2
Slaapkamers 0
Badkamers 0
ID eigendom PLOTC4
Gebouwde oppervlakte 0
Toestand Te Koop
Eigendom Percelen

KENMERKEN

  •  Tuin beschikbaar
  •  Strand in de buurt
  •  Golfbaan in de buurt

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.

Consent Preferences