Intelligente Woning Zoektocht - Start bij Mercers!

Ref: PLOTC1

Perceel Te Koop

La Pinilla Murcia Spain 30875

€ 24,000 + BTW


686 m2
0 Slaapkamers 0 Badkamer BuiltArea Percelen

Omschrijving Eigendom

FANTASTISCHE kans om een stuk grond te kopen met de overblijfselen van een finca. 504 vierkante meter. Potentieel om een pand met twee verdiepingen te bouwen. Landelijke locatie. Ongeveer 40 minuten naar de kust.

Mogelijkheid om een van de drie aangrenzende percelen op de altijd populaire urbanisatie Camposol te kopen.

Elk perceel heeft een oppervlakte van 686 m2 en er moeten nog vergunningen worden ontwikkeld. Licenties moeten worden aangevraagd via Mazarron Town Hall als u wilt bouwen.

Elk perceel is te koop voor een prijs van 24.000,00 EUR plus belastingen en toeslagen. De percelen zijn gelegen in een rustige omgeving op de altijd populaire Residentieel Camposol Golf Development. Camposol (land van zon) ligt in een natuurlijke, brede vallei en is omgeven door verschillende bergketens en een prachtig open, glooiend landschap.

Camposol profiteert van twee commerciële centra, beide met een verscheidenheid aan supermarkten, winkels, dierenartsen, opticien, kapper, tandarts, banken, postkantoor, bars en restaurants. Er is ook een medisch centrum, een apotheek en een gemeenschapscentrum en natuurlijk de 18 holes golfbaan en clubhuis, waar veel sociale evenementen, livemuziek enz. Plaatsvinden.

Camposol is een gemakkelijke 15 minuten rijden naar de prachtige stranden van de Middellandse Zee en de prachtige jachthaven van Puerto de Mazarron. De internationale luchthaven van Murcia (Corvera) ligt op minder dan 30 minuten rijden en de luchthaven van Alicante ligt op ongeveer 1 uur rijden.

Snelle Opsomming

Prijs € 24,000 + BTW
Oppervlakte eigendom 686 m2
Slaapkamers 0
Badkamers 0
ID eigendom PLOTC1
Gebouwde oppervlakte
Toestand Te Koop
Eigendom Percelen

KENMERKEN

Woning op de kaart

Recent toegevoegde eigenschappen

We hebben eigendommen in deze gebieden. Bekijk een lijst met recent toegevoegde eigendommen.